Vällingby med ankis <33

Idag vart det till vällingby då med annika <33 fick lite pengar av mormor, vilket gjorde mig aslycklig! ahaha. sen var det ju sol också, kan det bli bättre eller? NEJ. haha, köpte fika, solbrillor och en film :)  dagen blev riktigt lyckad, tillsamans med sötnosen :D  hoppas ni har haft det lika bra ni, pussar!


today's, fika paus :D

sötaste annika! <3

vi köpte varsin chokladboll XD mkt gott
  
min skiitgoa' jordgubbs smoothie

och såklart favoriterna ;)
B&E / K&R

Kiss me through the phone

LÅter ett litet inlägg slinka in... har suttit sen typ nio och lyssnat om och om igen på låten. imorn kommer jag väl aldrig mer vilja höra den, så brukar det vara. Dagen har gått fort, börja dan med en liten joggingtur i området, känner mig väldigt duktig som kom ihåg det den här gången, gjorde jag dock inte förra helgen...hahaha. Småätit kiwi typ hela dan, ätit glass, och efter middan serverades faktiskt efterrätt till och med, vääldigt exklusivt! haha. Men nu ska jag klicka mig vidare nånstans i world wide web ;)

pussar och kramar!

felicia

Bloggpause

Okej, jag och Amelia har bestämt oss för att ta en bloggpause. Ingen av oss har riktigt suget att blogga eller tiden. Men vi kommer ju såklart tillbaka så småningom med nya inlägg med mer bilder och kanske lite bättre, vad vill ni liksom läsa om egentligen? sen kanske vi fixar en ny design, vem vet? :P Men lämna oss inte för gott, för snart är vi back in the game igen!

update: Oj, jag skulle precis skriva att jag skulle ta en bloggpause så stod det att felicia hade skrivit 45 minuter innan. Haha, du känner mig! Men Felicia har rätt. Jag i alla fall har asmycket att göra i skolan, plus att jag har dans och uppvisning m.m, alla lärare har packat på en massa uppgifter. Nästa vecka har vi liksom 2 prov och en mattedag? Och en massa uppgifter i kursen ska göras också, plus en tidslinje som jag började på idag? Inte bara det, den här veckan ska jag redovisa två steg, nästa vecka två steg, o.s.v.
Men nu vet ni, vi kommer absolut komma tillbaka! Det är mÖjligt att jag slänger in något litet inlägg då och då, men kan inte lova något. Därför får det bli en liten bloggpause. Kom tillbaka snart! Pussss!
//AMELIA

Picnik

Hej bloggen, och förlåt förlåt förlåt för pinsamt dåligt bloggande, men både amelia och jag har varit upptagna med en massa grejer och ingen har riktigt haft suget at blogga, men vi ska ju såklart försöka ta igen det nu! Lugnen har varit rätt så lugn, varit med amelia är väl i stortsett det enda jag gjort, annars har jag bara latat mig hemma...

Annika har tipsat om en hemsida som heter picnik.com där man kan göra om sina bilder, så idag beslöt jag mig för att prova och det blev verkligen coolt, visste inte att det fanns så många olika grejer att göra! Det var väldigt kul, och nu har jag lovat henne att lägga ut min första bild, vilket jag ska göra. Så här kommer den;


den blev inte särskilt bra, så kom ihåg att det är första gången jag gör det ;) haha

Svenskaaaaaaaaaa

Asså, jag är så grymt irriterad och förbannat arg på mig själv. Jag har använt en lokaltidning istället för morgontidning på 17 amelia! AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH! Blir så trött på mig själv. Så imorn måste jga prata med Åsa eller nån annan svenne lärare för att se om det är okej, och kanske skylla på att jag inte har någon annan, vilket faktiskt är helt sant. JAg hoppas vekrligen på det bästa, annars vet jag inte hur jag ska ta mig ur skiten...

Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag, men jag har helt enkelt inte haft ork att göra det, eller haft tid. Plugg, plugg, plugg vet ni ;) Haha Imorn e det freeda, YES! haha, ska spendera kvällen hemma och bara mysa, men jag tror nog att helgen blir ganska så pluggbelagd. Spanska och engelska då... Nej nu orkar jag faktiskt inte längre, kanske ska gå och kolla på teve, medans makten baar ligger där innan någon nnan tar den...okej, nu måste jag gå
hoppas att alla har det bra var ni än är!

Pussar och kramar!
felicia

Plugga all the time... =(

Tjenatjena, kom precis hem från dansen, eller en timme sedan men ändå. På den tiden har jag bara ätit middag och chillat.  Jag är verkligen hemskt ledsen men jag måste gå och plugga matte, så jag kmr tyvär inte höra av mig något mer ikväll. Kanske innan jag lägger mig, vi får se. Vi får väl hoppas att Felicia skriver nån gång?!

Vi hörs!
/A

ps; jag har glömt kamera sladden..igen. Så inge bilder på (i värsta fall) 1 och en halv vecka. :'(   Jag som har haft så fina kläder och kan inte lägga ut dagens outfit.. Aja, inte för att någon bryr sig, men JAG bryr mig iallafall, HA!

Sorry.. hihi

ojojoj-då. Tiden framför teven flög iväg och nu måste jag gå och lägga mig "/

Att stå i caféet idag gick väldigt bra, både jag och Denice fick MVG, moahaha!
Efter skolan tog jag bussen till kista centrum och mötte pappa. Vi åt middag och sedan skjutsade han mig till barkarby där mamma var. Imorgon måste jag plugga som fan, haha. Efter skolan ska jag vara med Maria och Felicia och seå åker jag direkt därifrån till dansen. Fan asså om inte Elvira kommer, hehehe! <33

Men nu ska jag hoppa in i sängen. God natt darlings!

väskorna packade, NOT ready to go

jag vill inte åka... :(   aja, vi åker väl härifrån om ett par timmar tror jag. Jag kanske kan komma hit själv i en vecka igen som jag gjorde förra sommaren?
När jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt, plugga lite matte och gå och lägga mig tidigt. På onsdag återvänder jag till skolan igen (neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!) och då ska jag stå i cafeet med denice hela dagen. Jippi.... Hoppas jag hinner plugga lite i alla fall. Nä, nu ska jag nog borsta tänderna och kanske hitta på något kul innan vi åker?  Ha det bra!

PS: Imorgon börjar min nya blogg-start! Mer bilder =)

//Amelia

Dancing in the moonlight

Dagen har spenderats framför teven och datan i stortsett. Såg en och en halv film på tv och framför datan har jag faktiskt pluggat lite granna! :) Ska på sätt och vis bli rätt så skönt att börja imorn, att liksom komma igång med allt skolarbete och inte ligga hemma och känna att man inte gör något vettigt, vilket jag gör! Men hur kul det blir är ju en helt annan sak. JAg har tänkt att verkligen jobba hårt nu och försöka nå alla steg som jag planerat ska fram till sommarlovet. Det gäller att ligga i ordentligt, så får vi väl se hur det går :) Sen har jag också funderat på att börja cykla till skolan nu fram över. Får se imorn hur det blir.

Nu har jag precis käkat, innan det var jag ute med Annika i parken, även lillasyster...men det gick väl an. Ha en bra kväll allihopa!

Kram, Felicia!


update;

Hej! Snabbt inlägg, vi ska städa lite i rummet, sedan gå på en promenad, sedan baka fudgekakor. Och efter det spela spel med några kompisar. Hur har erat påsklov varit? Mitt har varit asroligt i alla fall. Men nu ska jag sminka mig och läsa lite bloggar. puss!

/Amelia

The wedding date

Okej, jag trodde att jag hade all tid i världen, har nu i verkliga fallet bara 5 minuter på mig att skriva klart detta inlägg och göra en god, varm oboy, innan jag myser ned framför teven för att se "The wedding date" på fyran ;) Har sett den förut, men den är rätt så bra, tror jag om jag  minns rätt. Dock har jag redan missat en halvtimma av den, men sånt är livet. Jag tänkte bjuda då på en "påsk-outfit" som jag lovade ut förut, och påskägg och lite påsk-presenter :) Hoppas ni har haft en bra kväll, det har jag! :)

Felicia


Blommig tunika - Bikbok


Svarta tights - Ingen aning, H&M eller gina antar jag...





Håret, lite närmare bild. Har börjat med mittbena och börjar med att platta det, sen lockar jag det, men lockarna håller inte i sig så länge, men det blir lite finare svall på håret, tycker jag iaf ;)


Detta är mitt lilla påskägg som innehöll godis och hundra kronor :) Bredvid ligger även då två örhängen som jag och syster fick att dela på, riktigt snygga enligt mig själv!

Påskafton

Glad Påsk alla glada bloggläsare! Har ni några speciella planer för idag? Det har jag. Jag och familjen ska dra till Hässelby där lite mer släkt väntar. Där är det tänkt att vi ska äta lite påsk middag och leta efter ägg. Kuligt, kuligt! :)
Så fram tills nu har jag hållt på och försökt göra mig iordning vilket har väl gått lite sissådära...Håret är iallafall fixat, sminket likaså, eller nästan...hhaa, sen hade jag tänkt att måla naglarna i en härlig rosa nyans. När det gäller kläder sen så tänker jag färg, färg, färg! VIll gärna ha en luftig tunika, så vi får väl se vad jag hittar på. Tyvärr är ju min mobil fortfarande halvt-död, dock tror jag att den snart, snart kommer igång igen, men detta gör ju då att ni får försöka leva vidare utan någon "påsk-outfit" "/, hehe. Möjligtvis kan jag ta en bild med digitalkameran, men den har inget batteri, så det beror helt på om jag kommer att orka gå till skåpet i köket för att hämta två nya...Det får ni ju antagligen reda på sedan. Vi får väl se. Nej men nu tror jag faktiskt att jag ska försöka gå till skrid med mina planerade handlingar och göra mig klar för ikväll, så får vi kanske se om det slinker in ett till inlägg ikväll, men jag tvivlar på det!

GLAD PÅSK!
Felicia



Amelia <3 Cornelia

Till Cornelia;

Grattis på födelsedagen bästis! 14 jordsnurr =)

På väg till Maria

Snart bär det av till marias place, där får vi väl se vad vi ittar på :) Det blir nog kul. mobilen fungerar fortfarande inte så om någon skulle smsa, vänta er inget svar ;) men nu ringde maria, så nu ska jag börja gå dårå. men vi kanske hörs senare,

pussar ch kramar!
felicia
här är blider från i förrigår ,)

JAg och julia kämpade vekrligen med att få upp mattan, medans annika lekte paparazzi...nä, jag skojar bara, som ni antagligen förstår är bilden liite planerad...;)

JUlia har precis gjort en super volt :) älskar dig <33

jag har precis visat mina kära vänner" hur man voltar", hihi ;)


här torkar man golvet...

Julia försöker torka den våta badrummsmattan med en hårfön...

she's craaazy!

annika gör en skit bravolt, fast hon varken kan, eller någonsin har gjort det :Shahaha ;) <33


HAHAHAHA, asså jag kan inte sluta skratta åt den här bilden :O :D


Umeå

Nu sitter jag frmaför datorn i Umeå, björkarnas stad! Tåget kom fram klockan halv 7 så jag är väldigt trött, men orkar inte sova. Jag fick dela säng med alexander eftersom att mamma bara hade bokat två sängplatser! Och det var 4 andra personer i vårat rum, haha så 8 pers i ett 6 pers rum = dålig luft/trångt
Cornelia är i skolan så jag är lite lonley, men mamma, Petra, Lovisa, Ludvig, Alexander och Oliver är ju också här.

Jag vet inte hur mycket jag kan uppdatera er, men kanske någon gång då och då ;) Men jag lovar på hedersord att jag ska börja blogga mer och om lite mer intressantare saker än vad jag har gjort varje dag.
Jag kommer nog hem tisdag nästa vecka på kvällen. Så jag kommer till skolan på onsdagen. Nu är Frida i Italien också, *aviiis*, ha det bäst sötnos!

Jag ska väl försöka plugga lite grann kanske, ha det bäst!
Kramar,
från Amelia i Uuuuuuumeå =)

PS: Det är snö här...

Klockan är kvart över nio

Japp, idag vart jag väckt mycket tidigt för att lämna syster på dagis -.-. Men i survived that. När jag kom hem käka jag frulle och nu sitter jag här. Är inne på min stammsida, om man nu kan säga så...youtube alltså, för er som inte förstod. Idag har jag planerat plugg, plugg , pligg och ännu mer plugg. Vi får se hur det blir med det, men jag ska verkligen försöka fixa det. Och juste, min mobil fungerar, NÄSTAN! haha, den gick på förut, men sen stängdes den typ av igen, men jga tror att den kommer fungera, bara den "vilar" lite till... får prova lite med laddaren senare, som julia tipsade om ;)

kramisar,
felicia 
 

...

Hej bloggen, sorry att jag inte har uppdaterat på ett tag, (tror jag...?) haha, idag har jag varit hos julia med annika och såklart julia då, i stort sett hela dan. där hände också en liten olycka...asså, vi skulle kasta vattenballonger från Julias fönster och när vi fyllde ballongerna så lade annika och julia dom hos mig....vet inte riktigt hur de tänkte, men iaf...sen  skulle vi ta varsin ballong, men så hade dom klibbat fast i varandra, och vi ville verkligen få bort den (antar jag...?) hahaha, och då sprack den. och i min ficka låg min mobil, som tyvärr inte har återhämtat sig än. Det 'r så otroligt typiskt, hade den varit i andra fickan hade det inte hänt :O Men jag klarar mig, jag klandrar ingen och nu hae jag kanske till och med chans att få köpa en ny telefon, fast då tror jag nog att min månadspeng kommer att utgå för några månader eller så...hahaha, asså jag är verkligen världens, åtminstone sveriges,  klantigaste människa. först tappade jag bort busskortet, och nu detta. Fy på mig själv!

Min kära telefon

Broke?


Nu ska jag stänga av datorn och börja göra mig ordning för att sova, eftersom att jag ska upp ganska tidigt imorgon. Jag kollade precis hur mkt pengar jag har kvar. Haha under 200:- och jag ska klara mig på det i två veckor till. Jag ska ju till Umeå o allt, så då vill jag kanske ha pengar eftersom att jag och Cornelia har en tradition att shoppa en hel dag varje gång jag är där. Kul liksom o ba: jag tar eran billigaste hamburgare och ett glas vatten, tack! haha
Aja, jag skulle få mammas h"m kupong på 100:- om jag hjälpte till lite, så jag kan ju budget handla på h&m. Och så kan jag väl läsa saga och lägga dom lite oftare? jaja, jag får hitta på nogåt.

Har ni något tips på hur man snabbt kan tjänna in lite pengar? Jag är ingen djurmänniska direkt, så att gå ut med hundar är nog inte riktigt rätt sak va?

Godnatt mina änglar! Sov sött, <3
/Amelia

Fruktnappar, haha!


Tjo! Sitter här och äter nappar från haribo och dricker fruktsoda,  och tittar på ballar av stål på kanal 5s webb-tv. Jag älskar webb-tv!
För ungefär en timme sen kom ja goch pappa hem från vår lilla utflykt. hahaha. Vi cyklade till ica nära först och köpte pastasallad, sedan till lövstabadet och åt middagen där framför vattnet. Mysigt! Sedan åkte vi till en golfbana och spelade golf i en timme. Jag var jättedålig, haha, men det var ändå kul.

Nu ska jag fortsätta titta, och missa inte Project Runway ikväll klockan 22 på 3:an!
/Amelia

Maria <3


Älskar dig, haha!

/A

Hola mi blog =)

Hej! Jag är hemskt ledsen att jag inte har skrivit på hela helgen så här kommer en liten kort sammanfattning;

Lördag; På dagen tog jag det mest lugnt och jag städade ganska mycket inför tjejkvällen. Vädret var asvarmt så jag gick ut och solade lite också, haha. Sedan gick jag för att möta Frida. Hon hade ett par skor som höll på att döda henne haha. Vi snacka mycket skit om ingenting hemma hos mig och sedan skulle vi gå och hämta Julia, då mötte vi Bea, Maria och Felicia på vägen. Så de följde med. Sedan gick vi hem till mig igen, och lyssnade på musik och spelade spel. Efter ett tag kom Jossan och då gick vi nästan direkt till pizzerian där det var helt tomt? Jag, Maria och felicia delade på en familjepizza. Vi tog fett många bilder. Sedan gick vi till ica och köpte godis,. chips, läsk och allt möjligt. På vägen hem red Frida på felicias rygg haha, eftersom att hon inte kunde gå i hennes skor. Hemma hos mig kollade vi på robinsson och vardagsrummet blev fullsatt! Julia och Jossan gik hem på kvällen ungefär vid 22 eller 23? Och Frida gick runt 23. Vi bäddade och tittade på Juno. Maria och Bea somnade och jag och Felicia skrattade asmycket åt tönten i Juno, som Felicia blev kär i, naaaaw ! Vi snackade i en timme efter filmen och somnade ungefär halv 3.

Söndag: Vi vaknade klockan 12 och fick skynda oss eftersom att jag, pappa och jessica skulle iväg typ klockan halv ett - ett. Vi åkte hem till mamma och där åt vi sen lunch och fikade. Jag gick in till mitt rum och såg mitt nya skrivbord som jag är helt kär i! Nu börjar mitt rum bli klart för en gångs skull. Vi åkte hem vid 19 ungefär och kom hem vid halv 20. Vi åt middag och tittade på wipeout. Sedan gick jessica och la sig och jag och pappa kollade på "The Wrestler", DEN SÖG APBALLE! Asså den slutade fett sorgligt. Vi ba: Eh okej? Är den slut eller?   Och det dåliga var att det var en sann historia? Stackars den som det hanslade om. Aja, den är väl värd att se men inget jag direkt rekommenderar. Efter den blev jag arg och ville se en actionfilm, så vi satte på die hard 4, men jag somnade! Haha, det var min söndag det.

IDAG; Har precis duschat och äter frukost framför datorn. Pappa och Jessica är på polisstationen eller nåt för att fixa pass till Jessica som ska till Tyskland om typ en vecka? Lite sent tycker jag men vi får väl se hur det går. Jag ska bara chilla idag och så ska jag till mamma ikväll, imorgon ska jag packa och på kvällen tar vi nattåget till UMEÅ! Det är snö där "/ Great.... Men jag får iallafall träffa Cornelia :D  Och hennes 4 syskon haha!

Näe, nu orkar jag verkligen inte skriva mer och jag tror nog inte att ni orkar läsa mer, om ni ens har läst så här långt... ,



JAG LÄGGER IN BILDER FRÅN I LÖRDAGS SENARE, MEN INTE ALLA!   RESTEN KOMMER JAG LÄGGA IN PÅ FACEBOOK.

//Ameliá <33333333333333

ett litet test...

såg detta "dum" test på elins blogg och tänkte att det vore liite kul att se, så puckad som jag är...vi får väl se vad det säger...

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr
(x) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
(x) du har sprungit in i ett träd
(x) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( ) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.
(x) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(x) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
(x) du råkar göra sönder väldigt många saker
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
(x) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen

18 eller mindre betyder att du inte är dum.
MIn summa: 20

Okej, jag är "dum", men det var väl inte särskilt förvånande, va? hahaha ;)

Nej, jag ska nog gå och läsa, tror jag, har typ suttit vid datan all day long. vi får väl se vart jag tar vägen. Imorrn ska jag spela badminton, kommer att äga allt och alla ;D Men jag har världens träningsvärk i typ HELA kroppen, men den måste försvinna under nate, annars vet jag inte hur det blir med min seger imorn...



IDAG FYLLER BÄSTA FRIDA FJORTIS! GRATTIS SÖTNOS , HOPPAS ATT DU HAR FÅTT EN GRYM DAG <33


Asså, den här versionen är så mkt bättre när han sjunger än originalet, eller vad tycker ni?

//felicia

Roligaste kvällen på mycket, mycket länge!

Ja, jag och tjejerna hade riktigt kul igår kväll. Vi hitta på en massa sjuka grejer, men det var nog ganska väntat...hahah. bilder togs i massor, och jag tror att amelia kommer att lägga in några här på bloggen så småningom. Just nu sitter jag och kollar på trean "View from the top". verkar jelt okej. men nu börjar det snart igen, så vi hörs!

puss och kram!
felicia

Påsklov fan!

Ja nu är det påsklov och om 4 dagar drar jag til Umeå (de har snööö :'( ) och träffar världens bästa kompis Corneeelia, som jag känt i 13 år ;)
Idag har jag varit i skolan och vi hade idrott, det gick bra :P   Vi var 3 poäng ifrån att vinna 5-kampen... vi hade 104, haha-
Efter skolan åkte jag, Maria och Felicia till jakan och vi, haha, åt.... Hehe, jag hade tänkt köpa lite saker till dansen, men det var inte värt pengarna så jag ska kolla med kompisar och grannen först.
Vi har uppvisning den 1:a maj!

Om ungefär 10 minuter ska vi se på antingen så ska det låta eller talang 2009, hmmmm. det lär bli en fajt framför teven!

Nu ska jag inte babbla mer, men detta blir nog det sista inlägget för ikväll eftersom att vi hyrt Madagaska 2, hahaha, och den ska vi se på klockan 9. Men ni får ha en uuuuuuuunderbar fantastisk och mysig fredag så hörs vi imorgon!

/AMELIA


Nu väntar vi med spänning, Mr Påskhare...



Ps: Glömde att säga; att i 7:1 fick alla som var klara med sin terminsplan en chokladkanin (haha, det var bara tre stycken som var klara.. IG-barn!!  Fast Felicia var ju såklart en av dem som var klara med terminsplaneringen!), och jag var ju såklart fett avundsjuk på Felicia! Så jag ba : Men jag är faktiskt också klar med min terminsplan, och så hörde deras lärare Frida det o ba: Är du det? Får jag se då?   Och så visade jag henne, och så hade hon en kvar! Så jag fick den! Fatta vad glad jag blev! Maria blev fett arg, men hon ville inte erkänna det. HAHAHAHAHAHA!




Dagens outfit;
Tunika/Klänning ~ fått från Grannen
Skärp ~ vero moda
strumpbyxor ~ h&m

Hahah


Uschusch

Hellu there..
Har kommit hem från dansen nu. Jag var fett glad, för jag klarade hela plankan!!!! jaaaaa! Och Elvira och jag hade som vanligt askul, och det var nån jobbig tant som satt och kollade på oss hela tiden. Bajskärring...
När jag kom hem möttes jag av min underbara fader som erbjöd sig att laga en god middag till mig, yay! Det blev färsk tortelini med ruccula och minitomater, mmm =)  Vegetariskt för en gångs skull.

Asså åååh, det är en mygga som flyger runt mig och äter på mig!

IALLAFALL. Nu känner jag mig lite äcklad av att jag dansat häcken av mig och den där myggan , så jag ska hoppa in i duschen. Jag hör av mig senare. Kisses!

Era j*vla bajskorvar! Usch, den enda dåliga saken med sommar..





Det var inte så mycket mygg förra sommaren, men mycket tvestjärtar... brrrr...



/Amelia

Clumsy

Nu har man verkligen varit duktig asså! Jag har hoppat 1000 "hopp" med hopprepet och försökt att pumpa min cykel. Okej, det var väl inte så jättemycket då, men vanligtvis brukar jag bara sitta vid teven eller datan tills middan. Så jag har bestämt mig för att vgöra det här (dock inte pumpa cykeln ;)) varje dag. Jag ska verkligen KÄMPA PÅ!!! hahaha :) NU blir det lite bilder från igår när jag var ute med Annika <3


gårdagens outfit ;)

kanske hon kunde komma snart...

stekare, jo jag vet!

älskade sko (eller skor ska man väl säga...? ahahah)

ego bild ;)

ääntligen kommer hon!


4 volter jag gör, bara jag kommer ner, neeer!! hahahaha, kan inte sluta skratta!

sööta annika <33

kanske man skulle prova bilen...

aa, lite trång, men det går nog...

okej, vi prövar frammifrån då...

nästan i...

äntligen i, yaay!

sen vart vi lite sugna på att klättra på lyktstolpar...hahaha, nej, vi är inte särskilt normala ;)



och slutligen, dagens outfit


Start!

Hejsan svejsan, nu har jag precis kommit hem från skolan. Jag och Maria stannade kvar lite eftersom att vi båda skulle redovisa. Det gick kanonbra för oss båda två, haha. Sen gick vi hem och jag köpte ett wienerbröd. Jag ville såklart ha en glass med jag skulle inte ha hunnit äta upp den innan tåget kom.
Om en timme ungefär tar jag bussen, där Elvira förhoppningsvis sitter? Och så åker i till Vinsta och dansar. Jag hatar uppvärmningen!

Och på lördag blir det tjejkväll hemma hos mig med Felicia, Frida, Maria, Julia, Jossan, Bea och såklart... jag =)
Vi kommer ha askul!

Nu ska jag äta upp min yoghurt, puuuuuss!

//Amelia

PS: Jag lämnade kvar alla böcker i skolan, så väskan var helt tom. Så jag ska inte plugga ett skit ikväll :D
 Och så gick jag hem utan jacka ^^

Skola

Nu är jag i skolan med Julia, Felicia, Jossan, Felicia, Maria och Sofie. Vi börjar närsomhelst tror jag, så jag borde gå ner innan någon lärare komer på mig, moahaha!
Men tjejkvällen blir på lördag istället =)

Puss!

/Amelia

Värme kom kom!

Åh, jag gick utan jacka till affären idag =)  Asså jag vet att alla skriver om sommaren och vädret blablabla, men nu tänker jag också göra det ! Haha, iallafall- Asså den här veckan har jag värt så himla sugen på glass asså! Det är helt knäppt! Det måste ju vara vårfjärilarna. (?) Men det är lite jobbigt, för när jag går till skolan är det lite kallt, men när jag går hem från skolan svettas jag som en apa och måste typ byta kläder när jag kommer hem. Okej, inte så varmt men ändå?! Vad ska man göra ?

Nu tänkte jag säka på lite sommar bilder på google, :D 
Jag berättar mer om dagen sen .
Puss! /Amelia

Sommar;



Bad


Glaaaass


Mys Ernst


Sola, bara fötter


I know how u feel, mate ;)


Blommor


Resor, strand


Jordgubbar och andra bär :)


Och såklart den seriöst godaste glassen, ever!


Vår, vår, vår!


Åh vad jag älskar våren! Det är så skönt att slippa gå och frysa när man går till och hem från skolanJag blev fett sugen att gå och nu och göra vad som helst, ska kolla om det är någon annan som är det...gud, jag skulle vilja gunga i en sån där sto gunga! haha, yaay! Ankan är villig att gå ut med mig nu, så here we come big swing! ha det bäst!

felicia

RSS 2.0