Oh father

Har förälskat mig i ännu en låt nu - fast den är inte ny, jag var tokig i den för några år sedan, kan det ha varit 2006, kanske? Aja, något där iaf. Oh father heter den dårå, som har platsat som dagens rubrik idag då ;) Linda Sundblad är det som sjunger, honhar tidigare varit med i bandet Lambretta som hon tillsammans gjorde låten "bimbo" som jag älskade när jag var mindre...Men nog om det, vi avslutar det ämnet med själva låten istället och går vidare.

Här är hon med i Tv4:s Nyhetsmorgon

Så, jag har funderat på att färga håret nu till höst, men är inte lika säker på att det är en så smart idé längre, men vill samtidigt väldigt gärna. Jag färgade ju håret brunt, "mocca" hette färgen, för vad är det, två år sedan? ett och ett halvt kanske, men det gjorde iaf succé. De allra flesta tyckte att det såg mycket bättre ut och var väldigt passande  på mig, så jag vet inte, kanske skulle göra det?
Men nu ska jag snart ringa amelia, sen ska jag nog sätta på min ny köpta film "Patrik 1,5", hah, fett bra den är! :D hah, so long brutts,
Felicia!


Sky's the limit, Oh yeah


Jodå, jag gillar det! Kommer nog köpa singeln så snart den går att finna på Åhléns... :)
Hej förresten då, det var längesen! Tänkte väl bara berätta lite vad som har hänt på sistone...
 - Jo, förra lördag åkte ju jag och familjen till Turkiet, vilket inte var helt dumt! Sola och bada och åt både bra och oätbar mat :) Där var vi i en vecka då, så vi om hem sent igår. Men eftersom jag fyllde år där nere så bestämde vi att vi skulle fira mig tidigare, med släkten och allt, men det kanske jag redan sagt :S haha. Iaf, så då firade vi mig torsdan innan vi åkte och då fick jag bl.a.;
* Pengar
* Kläder
* Mobil
* Portabel DVD
* Film
* och lite annat...ha

Så jag fick äntligen min mobil, JAAAAAAAA! Anar inte hur glad jag är för det, och haha, portable dvd:n hade jag aldrig trott att jag skulle få, utan hade tänkt spara ihop egna pengar till det. Och när jag öppnade det paketet hade jag verkligen inte en aning om att det var det, så när jag märkte det då, vart jag helt... mållös typ. Asså, ha, jag bara satt och log och gapade och bara tittade på vad jaghöll i mina händer. Dom andra bara skrattade åt min reaktion medans ag kände att det började läcka ur ögonen.haha, nej men jag fick verkligen tårar i ögonen, jag hade ALDRIG trott att jag skulle få det . SÅ det var verkligen en underbar dag det, fick en stund att känna mig bortskämd där...haha.

Nu då, har jag tänkt att spara pengar till en egen data...Ja, ni kanske får samma reaktion  som mina päron, dom bara skrattar eller tror att jag driver varje gång jag påpekar att jag verkligen ska göra det , och att jag faktiskt kan.


Men Nu ska jag kika på hur höga siffrorna är för en liten data, så få vi se när nästa inlägg slinker in...Tjingeling!
Flisan

haha, kan man se mer butter ut?


Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan musik






Kan inte sluta älska de här låtarna xD 

Allsang på Grensen


Jag har verkligen gått och kärat ner mig i Alexander Rybak och hans musik...

Hemmaaaaa...

Nu var det ett tag sedan jagh blogga, och det dröjer nog ettag innan jag gör det nästa gång också...:S  men jag tänkt väl bara berätta att jag lever, kom nyss hem efter en vecka hos mormor dårå, har längtat efter internet som en tok! haha :)

längtar tills nästa torsdag, då ska jag och familjen fira min födelsedag, fast jag fyller inte år förrän nästa..näst-nästa måndag tror jag väl att det är, 13:e iaf ;) Men då e jag i Turkiet, som jag flyger till nästa lördag, ska bli fett kul, fast döläskgt att flygga tycker jag, så vi får väl se om jag någonsin kommer dit eller hem...men vi får väl hålla tummarna, och troligtvis så går det nog bra. Det säger alla andra iaf ;) haha. Men nu ska jag gå och söka efter en bok tror jag...efter att kollat youtube först då! Hah, puss på er alla!

P.S Jag har funnit min nya kärlek! Men någon bild lägger jag inte ut än, det får vänta, hah!
Felicia

RSS 2.0