come along

ååh, söndag kväll, trååk! men nu är det snart sommarlov, längtar som en tok! får hoppas att de sista dagarna går snabbt, men det gör de väl antagligem inte, bara för attt jävlas nu...haha :) idag har jag inte gjort så mkt, tränat lite på min muntliga presentation av svenskan imorn som jag nog kommer att faila på "/ sen har jag solat och tittat p tv typ :) det var ju hur varmt som helst ute idag, helt galet. och jag som trodde när jag vaknade imorse (eller imorse och imorse, vaknade tolv, vilket fatiskt är det senaste jag sovit otroligt nog fast jag är så trött hela tiden XD) att det var lite grått och skulle regna, men icke! persiennerna kan verkligen luras ibland! ;) imorn är det då skola, och det är väl inget speciellt bortsett från projektredovisningen. sen blir det hemstudiedag på tisadg, skönt. man kanske får sova några minuter extra iaf ;)  

Selena Gomez har setts på dejt med Taylor Lautner
Någon annan än jag som hört spekulationer om att heta Twilight - killen Taylor Lautner och söta Selena Gomez är ett par? De har tydligen setts ute på dejt tillsammans, och de umgås mycket under "jobbet". Många säger att de är ett par, andra säger emot. Själv tycker jag att de vore väldigt söta ihop. Vad tror/ tycker du?

Men nu ska jag nog gå och duscha och gå och lägga mig, och läsa några kapitel ur en redan läst bok, Systrar i jeans av Ann Brashares. Såg filmen på tv idag och tycker den är så bra, den känns också lite sommrig, så det passar ju att läsa den nu när man med sol och värme börjat få lite sommarkänslor :)
Pussar och kramar!
Felicia

bruna.. almost

hej bloggen! nu e jag i turkiet! vi betalade 10 kronor och fıck surfa en halvtimme. bra va?
vi kom ju ıgor so vı har bara solat och badat ı den massıva poolen. det fınns varldens snyggaste kılle har som ser ut som en blandnıng av bjorn gustaffson och johan palm och en snygg blond kılle ı nıan  ı kunskapsskolan :P hett va?
ımorgon ska vı pa spa .. jag och sara ska fa ansıktsbehandlıng och FULL KROPPS massage och skrubnıng ı bastu och bada jacuzzı och gymma !!!! avundsjuuuuuka eller nıı som maste ga ı skolan ımorgon? haha suckers! :P
ımorgon ska jag blı brun fan... maste ga. saras tur att skrıva puss!

kanske hor av mıg nogon gang denna vecka

// kraaaaaam den halvbruna Amelıa <333

es muy sol y calor hoy, typ :)


åh, jag blir så glad när det e varmt! man kan liksom gå med shorts ute! :D älskar sol och värme. men i vällingby hittade jag iaf både kläning och skor till skolavslutningen :) nu är det inte långt kvar innan sommarlovet....:D

ikväll ska jag och familjen till hässelby för att äta middag med nåra , mysigt :)
jag har träningsvärk typ överallt , antagligen från igår. inte så kul, men that's life.

hoppas ni har det bra! pussar, felicia


bjussar på en gammal bild idag också ;)

i believe in miracles


gooodmorgon!

godmorgon, godmorgon! idag ska jag köpa en sommarkläning, men i nuläget har jag ingen som helst aning så det kan nog ta ett tag att hitta en...men det ska bli kul :)

okej, nu sitter snart amelia på ett plan påväg till turkiet...:( kul för henne synd för mig, men jag ska försöka överleva, jag har ju en massa andra vänner också :) haha, man får ju inte glömma de ;) men nu ska jag nog gå och sminka mig lite, sen dra jag upp till vällingby där jag ska gträffa moder. puss! / felicia


åååh, jag bara längtar!!!

Turkiiiiiet

NU ÄR DET SÅ ATT JAG, AMELIA, ÅKER TILL TURKIET IMORGON PÅ MORGONEN MED SARA, MAMMA, LINDA, OCH SARAS FAMILJ OCH SLÄKT!

Vi åker nog här ifrån väldigt tidigt så jag kommer säkert inte hinna skriva i bloggen. Planet går klockan 10.. Jag är borta i en vecka. så jag kommer hempå lördag nästa vecka. Men ni får ha det megabra här i regniga Sverige! För jag ska ligga och götta mig med Sara vid poolen i det fem stjärniga hotelett ;P
Näe... Nu ska jag välja vilka solbrillor som ska med! Puss och kram,
SkUmBaNaN!

//Amelia




faith hill


makes me wonder


hello bloggen! gud det var längesen jag blogga, har väl inte riktigt haft tiden :S och så måste jag ringa några men jag svär, det kommer inte hända på ett tag känns det just nu...haha. åh. idag va jag i skolan, vi hade fotboll på gympan, vilket iag älskar så det var super :D men det var verkligen stekhett ute för solen va liksom precis på planen vi spela på så det var skitjobbigt, men i survived ;) haha. efter skolan åkte jag och sofie till vällingby där vi typ..provade kläder på gina och reklamerade sofie linne, hahaha, och så åt vi lite glass och gick runt lite o så...:)

och imorn åker amelia till turkiet och jag har inte ens sagt hejdå! hur ska jag klara mig hela nästa vecka, jag kommer längta ihjäl mig ju! :'( inte så kul inte. men jag hoppas att du får så kul där och att du blir frisk!annars åker du bara tillbaka hit till mig så will you make my day :D
men nu ska jag typ....fortsätta nörda mig vid datan XD
puss!
felicia

Español es MUY aburrido. No me gusta *pip* español...

"Spanska är VÄLDIGT tråkigt. Jag gillar inte *pip* spanska...."

Ja, idag har jag varit hemma och mest chillat. fast nu har jag jobbat med spanska i ca 3 timmar så jag är fett stolt över mig själv =)
Nu är det dags för matte. fast först lite pause!


Lite bilder från sista tiden:

Ny soffa. Nymålad vägg i bakgrunden.

på bio med Sara och Kamna. 17 again. Sååååå värd att se! haha <3

kattungen Zoe

och Chili. Det är egentligen en tjej. men nu är vi vana med att säga Chili. :P

och min väldigt spännande outfit ;)
t-shirt från LL COOL J
mjukisbrallor från pappa. asså inte hans brallor, haha, utan han har köpt dom :P







Harre gött!



//Amelia

dress

jag köpte en klänning idag från Vällingby som jag glömde att skriva om. Det är nog många som har den o så, män ändå! den är fett fin ju!

Sjuuuuuuuk

hej! har inte hu´nnit skriva på ett tag. här komer lite update:
fredag: jag, mamma, alex och oliver åkte ut till landet där en massa trevliga människor var. jag chillade mest och gjorde inte så himla mycket.
lördag: chilla, chilla, chilla. jag cyklade lite. handlade. åt god mat.
söndag: fler gäster kom till landet för att fira Jennifer som fyllde 22 år. Det var trevligt. jag tog en cykeltur ner till stranden innan vi åkte. mysigt, mysigt =) på kvällen åkte vi hem. vi var hemma vid 22. jag och mamma kollade lite på vänner-boxen.mark hade målat väggarna i köket och vardagsrummet.
måndag: skola. spanska "prov" för steg 16. hoppas jag blir godkänd, då får jag ett extra steg avklarat ;) efter skolan åkte jag, Sofie och Felicia till vällingby. vi handlade lite ingridienser och frågade en affär om vi kunde sälja kakor utanför dem.
idag: jag vaknade med värsta förkylningen och huvudvärk. jag ville inte svika de andra så jag tog en alvedon och begav mig till vällingby. det gick inte alls bra, ingen ville typ köpa kakor haha! alla tanter ba: neeeeeej. min mage mår dåligt av kakor. och en tant börja snacka om att vi tonåringar borde leva livet och ha roligt och en massa skit. jag ba : öööö, okeeej? och sofie skrek hela tiden: köööööp en kaka, hjälp barnen i Zambia! och en tant ba: neeee. dom kan klara sig sj'lva. jävla snålis alla är asså?!
aja, vi åkte till mig och pantade en massa burkar. sålde kakor till föräldrar och grannar och tillslut hade vi fått ihop det vi behövde.
nu sitter jag här. sjuk o allt. men bara försyld så det går nog över innan på lördag. då blir det turkiet med bästa vännen!

menmen, nu ska jag ta det lite lugnt. kolla på tv tror jag. juste, om någon av mina kompisar läser detta så är jag hemma imorgon. orkar inte snora omkring i skolan och göra bort mig..... =)

puss o kram, skummbanan!!
/amelia

Bakning

Ja, jag håller faktiskt på att baka just nu, det var verkligen längesen jag gjorde det. Har väl tappat gnistan för det där nog...Men iaf, idag va jag i skolan och hade spanska prov, vilket gick helt okej tycker jag. Så nu e det inge mer spanska förutom alla kpn för mig den här terminen! :) Efter skolan åkte jag, Amelia och Sofie till Vällingby. Dels skuller vi köpa ingredienser till bakning och så skulle vi kolla med en affär om vi kunde stå utanför den, imorn när vi ska sälja smakexplosioner du aldrig smakat för. Hahaha ;) Sen åkte alla hem till sig och jag var verkligen trött på bussen alltså, hade jag blundat hade jag antagligen somnat, så grymt trött! Då åt jag midag och sn vila jag lite. NU är sista plåten inne med mina cupcakes, så när de e klara ska jag ringa Amelia eller Sofie och kolla vad jag ska göra...hahaha.
men nu måste jag hämta mina muffins, pusshej!


i'm accidentally in love

Hallå världen! Idag har jag inte heller bloggart ngt, ledsen för det, men ärligt talat e jag inte så säker på att det är så väldigt många som varit inne här för att kolla...hahaha :) men idag har jag vart med annika efter lunch, vi va ute och höll på att dö av värmen, äntligen asså! får hemskt gärna bli sånt här väder imorn igen :D sen gick hon hem och jag va ute och spelade lite kubb med några och sen fick jag liv i min mobil! YAY! asså ni anar inte hur lycklig jag är, och så fixade jag walkman, det var tydligen inte ngt stort fel på den egentligen, det var bara lilla jag som inte fattade riktigt...as usual XD
sen vart det mat och sen dess har jag laddat över lite musik till mobilen, fast sen dog den igen...:( men den kommer fungera ikväll igen, den e sån ;) juste, sen va jag ute och sprang/ gick imorse, i hela 40 minuter! himla duktigt det, tycker jag :) haha, aja, hoppas ni har haft en bra dag och ett skönt lov iaf. nu tror jag att jag ska öva lite på soanska glosor för vi i spanska d har ju prov imorn "/. puss, felicia

Heart of life

      
gammal bild ;)
sorry att jag inte bloggat ngt idag, har bara inte haft lusten att göra det...har faktiskt vart väldigt konstig idag, känt mig...jobbig på nåt konstigt sätt...hahaha, weird :S aja, annars har jag sovit, pluggat spanska, vart ute och spelat kubb med en mycket, mycket mindre och oförståelig människa :) haha, så har jag också dammsugit mitt rum, eh...a det e typ det. imorron blir det lite mer spanska, kanske matte, svenskan har jajg gettupp eftersom att jag helst vill göra en artikel, men jag e ortfarande stuck med om man måste skriva ngt som stämmer HELT, så då får det helt enkelt vara till måndag. tråkigt, jag vill blir klar med det! men aa, det e då vad jag gjort idag och  vad som ska göra imorn.

ikväll kommer...hundtricket, waterboy, stranger than fiction, fantomen på operan och crocodile dundee. robinsson också, men det är inte nåt vi i min familj brukar titta på, bara om det inte går nåt annat på teve. får väl se vad det blir ikväll, kommer antagligen se waterboy, den går 18.20 på femman, så det kommer jag inte missa om jag inte har nåt annat roligare för mig. senare kan jag tänka mig att det blir antingen hundtricket på trean 21.00, stranger than a fiction på fyran 21.25 eller (antagligen :()i mördarens spår klockan nio på kanal nio. vi ser fan det v a r e n d a l ö r d a g, och det är så tråkigt. rena sömnpillret. fast jag kanske kan kolla på fyran i syrrans rum. let's hope.

förresten, någon som såg talang igår? asså, den där tjejen som typ ville se ut som en häxa elr nåt med kvast och sånt, hon va ju fett vig asså! tänk om man hade hennes vighet, det skulle iaf inte jag tacka nej till. haha.


Sat what you need to say


hungry eyes


så har ännu en dag passerat. tråkigt. har suttit barnvakt, och det var väl helt okej. men jag är sjukt trött och har känt mig rätt så rastlös under dan, men så är det väl ibland...
jag har börjat på en artikel, emn vet inte riktigt, asså måste det man skriver vara hlet sant? jag fatta inte det. det stod det i kompendiet, men det känns så konstigt...aja, får väl prata med Åsa eller Julia på måndag.
imorn blir det väl lika lugnt som idag, ibland kan det faktiskt vara riktigt skönt att bara göra ingenitng, fast i längden blir det ju ganska tråkigt...:/
förresten, är det nån som har ringt migh idag, runt tolv, fast jag inte svarade? och som har hemligt nummer? någon? haha :S
vad har ni gjort idag?
felicia


förresten, detta ska tydligen vara den nya ostern för new moon :):):):):)

it was big, men ååh så underbart! hahahaXD

Barnvakt

Barnvakt idag ;)


felicia

släktkalas för mig =)

sådär ja, nu ä min födelsedag helt över! Jag visste att jag inte skulle få så jättemycket presenter eftersom att många delade på kostnaden av mitt nya rum. Men jag tänkte skriva en liten lista av ALLT jag fått. inte bara idag alltså;)
jag orkar inte skrva vem det är ifrån, så kommentera om ni undrar :P

om jag skriver flera på samma punkt så är det för att det är från samma person ;)

* lila klänning
* pocket o tuggisar
* presenkort på gina, 200:-
* sminkprylar; concealer, mascara, nagelvårdsprodukter m,m.
* pilatesboll (yes! fett bra träning och göra sit-ups på dem)
* ansiktspeeling, eye makeup removerr, shower gel
* t-shirt
* neccesär; 2 ansiktsmaskar o ett nagellack
* halsband och armband
* halsband
* ansiktspeeling igen (men jag bor på två ställen så det är bara kanonis)
* bodymist och tvål
* solkräm; 10, 20 och 30 till turkiet
* body butter, cocos
* sudoku minibok
* pengar
* asfin tunika!
* sjal och partyväska
* VÄNNER BOXEN!
* boken "guldkompassen"
* parfym; "sweet sixteen" (jag e fjorton,men ändå)
* handkräm

japp, that's it! ganskamycket nu när jag skrev ner det ;P   tack till ALLA! Verkligen <3
lite bilder då som jag tog,


jag och mamma gjorde 2 vackra smörgåstårtor :P  visst blev dom bra? jag älskar smörgåstårta asså! ni borde fan anlita oss att göra det . .. eller så borde vi ta betalt. aja.... haha


mmm =) inte många som har både vänner-boxen och sex and the city -boxen.. haha, nu har jag att göra regniga sommardagar xD




tuniikan, fram o bak



ja det var väl det, jag har haft en underbar födelsedag, tack till allihopa! ni är underbara <3

//Amelia

I do

jag har tyvärr inte pluggat någonting idag, skäms på mig!men imorron e en ny dag, då ska jag faktiskt försöka liite, sen får vi väl se hur mkt det blir...
har varit hur trött som helst idag, och har mest bara strövat runt i älsklingsbyxor och en tjocktröja. och otroligt nog har jag inte varit det minsta sugen p godis o sånt :S that's new to me...haha
vad har ni gjort? :P
felicia

himla fin bild, tycker jag ;)

Jag saknar Julia! Måste få träffa dig snart, har ju inte sett dig på skiitlänge!
Saknar dig verkligen Julis...:(
<3

love song

har än så länge inte gjort något vettigt, vi får väl se när det sker...
ohh, hör just nu på teve denna älskade låt från förra sommarn, gud asså! dte var längesen man hörde den!

felicia

morron på er alla! :)

morsning, korsning! nu har jag precis vaknat, elr gått upp kanske man ska säga...jag är väldigt trött och känner på mig att det här kommer bli en dag spenderad framför teven och datan. men jag ska försöka att få klart min ledare till min tidning också, fixar jag det så är jag himla stolt, för i nuläget har jag inte ens börjat på den...:)men nu ska jag gå och äta frulle, hoppas att ni alla får ett skönt lov! jag tror inte jag ska göra nåt spexciellt, men jag vill elst bara vaa hemm a och vila typ...vad ska ni göra?:)

felicia


glamorous

onsdag, yaay! nu är det "mini - lov". ska plugga lite och sova mycket! haha :) dagen har gått rätt så okej, men tråkigt såklart. jag stannade kvar och lyckades få Sofie att stanna med mig, annars är jag alltid helt ensam på onsdagar :( men iaf, sen sprang vi till bussen och sen missa jag 118 med en hårsmån :/ , så då gick vi till ica där jag blev bjuden på muffins :D tack tack, but i'll pay you back ;) sen åkte jag hem och då gjorde jag klart mina insändare, check :) men nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, tror inte det finns nåt att säga ändå så...nej. haha, jo, jag fixa mitt "muntliga föredrag" elr vad det nu heter idag, skönt att få det klart! men nu ska jag typ...prata med amelia :) haha

puss på er alla!
felicia



i wanna know you


asså, jag är sååå trött på vår nuvarande design! det blir liksom inte lika kul att blogga när man inte har en snygg design, tycker jag ;) men vi fixar väl det snart, kanske inte denna vecka, men kanske nästa...?
idag lånade jag johanna thydells bok i taket lyser stjärnorna, har sett den på bio, men har aldrig läst boken ;) så jag ska nog gå och läsa den nu tror jag, innnan jag ska kolla på desperate housewives som jag inte sett på år och dar! sen dröjer det väl inte länge innan jag somnar efter det -.-
hoppas att ni haft en bra dag!
felicia


we live in this funny little world


skola idag, tråkigt as usual. fast jag redovisade spanskan! woho, even less steps to report, eller fan man säger. det är ändå inge mer engelska denna termin :) nej vänta det är ju inte nå kul, engelska är ju mitt favvoämne...äsch, i'm weird :S
imorn är det onsdag, ska bli skönt med två extra helg dagar sen, very nice :)men vi ska avsluta imorn med att städa hela skolan typ, fast min klass behöver bara ta arenan och musiksalen, så det blir ju inte allt för jobbigt.
älskar låten, man blir liksom glad av den :) måste köpa skivan som jag har hört ska komma snart...längtar!
felicia
                    
<3

yezbåks

oh yeeeeeeeeeeeeeeeeeah! När jag har varit hos pappa har mamma och mark städat och fixat mitt rum. nu har jag en ny soffa, lampa, en massa fina saker och ett nymålat rum. jag ska bara rensa lite occccch fixa nåfgra småsaker sen är itt nyrenoverade rum helt klart.

Idag har vi varit i moskén. jag var mest med Cecilia och Saga. Jag kunde inte sluta skratta åt hur Cissi såg ut i "rocken".
allt gick bra, men mina skor är genomblöta och jag vet inte vad jag ska ha på mig på fötterna imorgon till skolan eftersom att alla mina skor antingen är hos pappa eller i skolan.

citrix funkar inte, fattar 0. hoppas det löser sig av sig själv. Menmen, då kan jag inte plugga eftersom att smarthead inte tog med sig något. jag kanske kan läsa lite religion, yeay!

bilder kommer snart, orkar inte och har ändå inget fint att lägga upp. jag känner att min bloggpause inte är helt över än.

puss,
amelia

12 dagar kvar tills turkiet. fan vad tiden går snabbt!


you belong with me


idag va vi i en mosk'e med skolan, vi som läste so då. det var...roligare än att sitta och plugga i skolan :)
efter det slutade vi, fast det då var en timma kvar tills vi verkligen skulle ha slutat, men vår lärare tog fel på tiden, men ingen var så dum att den sa något såklart :P så jag åkte hem och städade :O och titta på en film som nyss var slut.
imorn är det tänkt att jag ska redovisa spanskan, vi frå väl se hur det går med det...håller tummarna för positivt resultat för då är det inte mkt kvar av terminsplanen! :)
felicia

Tell me why

Söndag. Skola imorgon, not so great. men vi får se det på den ljusa sidan att det bara är tre dagar. ellerhur man nu ska formulera det...aja haha

idag har jag läst lite religion och vart i parken och tittat på tv. i stora drag dårå. haha. väldigt kul. haha.

har blivit beroende av norges bidrag fairytale, har den i huvudet och verkligen älskar låten! hoppas den kommer ut på singel eller nåt...hahaha, inget nerladdande för mig på ett tag till nu när the mobile är död. :(


måste se den här filmen :)

haha, han e så söt :)


ärligt talat...så vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska säga...haha

kisses

felicia

snälla


Jag är bara så jävla trött på det här nu.

Norge vann!

yay, norge vann! haha, inte så att jag inte ville att sverige skulle vinna såklart, men deras låt var faktiskt rätt så bra :) Sverige kom på 21 plats, jag vet inte, det verkar inte riktigt gå så bra för sverige i dom här tävlingarna...men norge vann iaf, och det var bättre än att en annan sugig låt skulle ha vunnit. jag gillade faktiskt också greklands bidrag, men jag vet inte hur det gick för de...

Tyskland gillade jga också lite sissådära, men man bara väntade på att lyftet skulle komma, but it never showed...

idag hade jag tänkt att gå ut och springa, men jag är för lat för att göra dte, så jag gör det i sommar istäället...typ ;)
dan har inga speciella planer, bortsett från plugg, men ja vill helst av allt bara vila. men nästa vecka är det bara tre dagar i  skolan, woho! :D nice.

igår såg jag också en film som heter Edward Scissorhands, har ni sett den? Jag tycker den var fett bra, lite sorglig med tanke på att typ alla tyckte att han var en missbildad varelse, utom gamiljen som tog hand om honom då, för han hade inga händer, istället hade han liksom saxar...den var rätt så bra, men kanske bara jag som har dålig filmsmak...?




Johnny Depp som Edward Scissorhands...

Aleluya
felicia

Come with me

NU har jag just ätit lite middag, härå.. ikväll kommer ju eurovision song contest, det ska jag icke missa, måste ju spana in norrmannen ;) haha, nej men dels och sen vill jag faktiskt veta hur dt går...typ. men det kommer ju såklart vara tidningarnas första sida imorn. så det är väl inget akut...men iaf. jag hoppas att det går bra för sverige, låten vet jag inte riktigt om jag gillar så jättemkt, men jag tror att det är en låt som passar i det här "forumet", asså, det brukar liksom alltid vara konstiga låtar som vinner, och den här e ju liksom inte precis som förra årets...så det kanske går bra, vi får väl se.sveriges startnummer är fyra, så vi får inte missa början om ni vill veta hur ramträdandet verkar gå...okej, ni kanske inte fattar någonting, men då får det väl va så då...

Jag har sett en trailer för 17 again, och shiit, nu blev jag verkligen sugen på att se den! jag vet, den hade premiär för rätt så länge sen, men jag är sån som ser alla bra filmer som man säger att man bara "måste" se på bio typ ett år efter, då jag slutligen hyr dom...hahaha. omöjligt när jag ska hyra film med nån, för alla hars ett alla bra filmer, alltså de som jag pratade om innan, men det har inte jag så aa...haha, intressant va? men nu är jag inne på nån sida där man kan se 17 again iaf, så den håller på och laddar, så snart ska jag se den, vilket blir kul...neeej, vad tråkigt, det funka inte :( aja, ag får väl hyra den nån gång då...´haha


vem vill missa en film med denna heting i huvudrollen?



aplastar
felicia

Let me sign

Lördag.Härlig kväll igår med tjejerna :) Åkte från Julia imorse kring elva tror jag, ngt där iaf,  så åkte vi till amelia där vi skul lämna av henne och hämta upp mamma, men då blev vi kvar där till typ ett, hos mammas kompis alltså, och fika lite och så...sen åkte mamma till kista och jag åkte hem med resten. nu sitter jag här och har absolut ingenting för mig, men jag har faktiskt ingen särksild lust att göra så mkt annat, vill nog bara vila nu. igår tror jag inte att jag blogga nån gång, ledsen för det. haha, ni måste varit helt förkrossade va? :P right. aja, men ni får några bilder som jag tog igår, men dte vart väldigt få, just so you know. här kommer alla sötnosar dårå ;)


Julia


Maria


Amelia


Jossan och Julia


Bea

hadas
felicia

Carolina af Ugglas

Sitter och äter godis framför datorn. Är det lördag så är det ;)
Kvällen igår blev väldigt lyckad! Synd att det blev så krångligt med en viss annan person bara.. men i alla fall, nu har jag precis kommit hem och andas ut efter en stressig vecka. Men jag har faktiskt redovisat 3 steg den här veckan! Bra va?
Fast jag har den feta religionsboken att läsa också. "/
I Torsdags fyllde jag år. Coolt va? Nej, men ändå. Haha. jag har fått lite små prylar. På torsdag nästa vecka ska vi fira med släkten. Då kommer de stora paketen *blink*. hahaha.

Kamna och Amanda kommer hit vid 4 ungefär och så gör vi oss i ordning till Saras fest. Fast Kamna och Amanda går dit klockan 6, och jag ska stanna hemma ett tag eftersom att vi ska ha grillfest här. Så jag går till sara vid 7 istället. men det är ändå tråkigast i början ;) haha =)

Näe, nu ska jag nog... fortsätta äta godis, hihihi :D

Puss!
Amelia

PS: Om två veckor Sara.... TURKIET!

Goodnight and Goodbye

NU är det väl dags för mig att krypa ner under täcket då, så får vi se hur det är med imn rygg imorron, snälla låt det bli bra! Imorron ska jag redovisa engelskan, sen när det e klart e jag klar med alla steg i engelskan för den här terminen, väldigt skönt. Hoppas att det går vägen. Sen blir det antagligen roligaste kvällen imorn oxå, längtar verkligen till det. Aja, nu slumrar jag. Kram, Felicia.





So the lion fell in love with the lamb

Jaa...jag har fått grymt ont i ryggen, ja g vette sjutton vad det är för nåt. Sen är det så typiskt att det ska komma nu dan innan fredag liksom "/ . Men jag får väl gå och lägga mig tidigt (vilket jag ioförsej alltid gör...haha) så min rygg får vila lite extra. Så får vi bara hoppas på det bästa imorron :)

Idag så är det en väldigt speciell dag...Amelia fyller ju år! :) Grattis! Haha, det är lite lustigt, idag fyller liksom Amelia år, igår Julia, i förrigår en släkting, på fredag, ingen, och på lärdag min morbror och på söndag Sofie :) Alla fyller liksom år denna vecka. Men iaf, graittis på dig, och Julia som fyllde år igår, men det påpekade jag inte i bloggen, sorry :(

Appropå rubrikvalet idag, så har det inget med inlägget att göra, if you wonder or anything...:)

/ Felicia


Dagens födelsedagsbarn :) <3

 

Till en mycket betydelsefull vän!







/Amelia

Back on track...eller vad man nu säger

Japp, nu är jag tillbaka, Felicia :) Vet inte när Amelia gör det, får väl prata med henne. Jag är himla sugen på att fixa en design, lite mer somrig. Får prata med Amelia om det oxå :) Aja, eh, jag ska försöka slänga in minst ett inlägg varje dag, jag vet inte asså, vad vill ni egentligen läsa om, det känns så himla tråkigt bara att berätta om vad vi har gjort under dan liksom? Ska även försöka få in lite fler bilder. 

Okej, min dag har ju spenderats i skolan, har väl varit helt okej. Skulle ha haft mitt föredrag, "tal", om twilight idag, en icke, får vänta till nästa vecka. Jag som ville bli av med det så jag slipper gå och oroa mig för att det inte ska gå nå bra :O Aja, sånt är livet, now there's nothing i can do about it. Efter skolan följde Sofie med mig hem, kulig kuligt :D Vi bakade kokoskakor, de blev mycket lyckade, såklart ;) Sen åkte hon hem lite senare och sen åt jag mat och nu sitter jag här och gör mig tjockare med choklad. McDonalds till middag räckte inte XD

aja, nu ska jag återgå till mitt....typ läsa bloggar och nörda mig inne på youtube, men ni får väl ha det så roligt! haha, okej...
Juste! Haha, jag hittade ELVA hela kronor i min vinterjacka! Woho, i'm rich!
Kram!
Felicia



Asså, jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker om den här låten, den är väl okej liksom, men om den är riktigt bra eller kass kan jag inte sätta fingret på...men ni måste väl ändå medge at han är himla söt, va?:P

Amelia skriiiiver

hejsan bloggen, ja det var ganska länge sedan.
Nu har vi i princip förlorat alla våra besökare... hahaaha.






Tänkte uppdatera er lite i vad som hänt och det som kommer hända:

* På Onsdag fyllar Julia, På Torsdag fyller jag år (yey!) . På Fredag blir det därför lite partaj för oss med tjejerna, haha.
* Sara fyller år på Lördagen, och ska därför ha värsta festen. Kamna kommer till mig vid 3-4 så fixar vi oss tillsammans.
two parties in a row alltså ;)
* Jag har målat om i mitt rum och köpt en massa nya och fina möbler!
* Vi har köpt två assöta kattungar som jag skrivit om tidigare; Zoe och Chili heter de två tjejerna.
* Jag, Sara, Kamna och Amanda måste till grönan snart!  Tjejerna i skolan; vi måste också dit! haha
* Det är mindre än 3 veckor kvar tills jag och Sara åker till TURKIET!
* Jag är pank, as usuall.
* Jag och pappa ska till England en vecka i sommar
* På torsdag (14/5) firar vi mig. På fredag(15/5) firar vi mig och julia och Nästa torsdag (21/5) är det släktkalas för mig. Så jag har 3 firanden, najsprajs
* Det är så j*vla mycket i skolan just nu att jag håller på att dö! Bloggen får vänta lite till. I sommar, då ska jag fan blogga flera gånger varje dag!
* Jag redovisade Sp idag och skämde ut mig rejält. Min lärare började sjunga på "You're beautiful" när jag sa att det var min favoritlåt (kom inte på någon)
* NO-provet gick asabra
* Jag ska skriva ett tal i Svenskan tills på ONSDAG(!!!) och jag vet inte ens vad jag ska prata om :(
* Nu vet jag inget mer... hmm, jag fick veta att Bea och min Pappa fyller år på samma dag =D  Nationaldagen ;)

haha, nu dör mina fingrar- men ni får ha det suuuuuper duper dunder bra sålänge så hörs jag av om ett tag igen! Pluggandet väntar, kyyyss!








///Amelia


det var ett tag sen

japp, det var ett tag sen föregående inlägg slank in. inte så mkt har väl hänt, tror jag... längtar tills nästa fredag, då händer det grejer, men det får inte ni veta! hahaha, nä jag bah skoja, men iaf. vår bloggpause tror jag inte är helt över riktigt än, men jag kan nog tänka mig att iaf jag snart är tillbaka ;) nu får palmen ta över med min nya favvo låt, jag är beroende asså! :)
pussar,
felicia


RSS 2.0