la la land

kommer hem torsdag kväll. åker till grönan på fredag och sover hos Sara eler Kamna (?). Men vi hörs om ett tag. Eller efter sommaren, får nog se vad jag känner för. =)


Amelia

Mmkghkst

30 grader i polen, döds varmt. 650 spänn har spenderats på sommarkläder på 2 dagar. bilder när jag kommer hem.
Ingen täckning på mobilen.
Puss
Amelia


Sommar och sol

Idag var det ju supervarmt (är) så jag har faktiskt legat ute och solat litegranna, men det vart så grymt varmt så jag gick in igen :O hah. Jag är så otroligt trött på att blogga (förlåt!) så det blir nog inte så mkt bloggning på ett tag från mig iaf, men det är ju som sagt ändå inte så många som läser nu under sommarn.

I helgen ska jag nog till mormor tror jag, det ska bli superkul! Ni får kalla mig lite udda, vilket jag har märkt, men jag älskar verkligen att komma till henne. Några kanske tycker det är helt normalt att längta till ens mormor, och det är det ju såklart, men andra kanske tycker man är hel borta då, men jag säger inte att det är konstigt attlängta efter sin mormor, men om dtet finns folksom läser detta som gör det, gör det då. Hah...

Men just nu har jag tråkigt så jag tar den här grejen som amelia gjorde i förra inlägget också...men ni får ha det så bra så hörs vi så småningom! Puss och kram, Flisan!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 4 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt, får du inte ge samma svar som han/hon har gjort. Du får inte heller skriva samma svar två gånger eller skriv ditt egna namn som svar. Lycka till!


1. Vad heter du? Felicia
2. Ett ord på fyra bokstäver: folk
3. Flicknamn: Frida
4. Pojknamn: Fabian
5. Yrke: Företagschef
6. Färg: Fuchsia (sök på google om ni inte tror mig, haha)
7. Klädesplagg: Finklänning
8. Mat: Friterad kyckling
9. Sak i badrummet: Flourtandkräm
10. Plats/Stad: Frankfurt
11. En orsak att vara sen: Försovning
12. Något man skriker: Faan!
13. Film: Freaky Friday, ofc...haha!
14. Något man dricker: Fanta Tropic tor jag den heter, alltid!
15. Artist: Fergie
16. Djur: Fisk
17. Sång: Free fallin'
18: Bil: Ford
19: Familjemedlem:  Filippa


ABC

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 4 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt, får du inte ge samma svar som han/hon har gjort. Du får inte heller skriva samma svar två gånger eller skriv ditt egna namn som svar. Lycka till!


1. Vad heter du? Amelia
2. Ett ord på fyra bokstäver: aska
3. Flicknamn: Amanda
4. Pojknamn: Anton
5. Yrke: Akrobat
6. Färg: Alla samtidigt bli väl svart?
7. Klädesplagg: Armpuffar
8. Mat: Anka
9. Sak i badrummet: Armband
10. Plats/Stad: Arvika
11. En orsak att vara sen: Asså... f*ck you!
12. Något man skriker: Aaaaaaaaaj!
13. Film: American Pie
14. Något man dricker: Apple Tea 
15. Artist: Amanda Jenssen
16. Djur:  Antilop
17. Sång: All by myself
18: Bil: aa, det har vi =)
19: Familjemedlem: Apa (pappa)


hemma..?

Nu är jag och Flisan hemma från landet. Vi hade askul och kommer aldrig glömma det =)   mer information kommer sen. Tog lite bilder också på klippan och på midsommar. Det gick bra även fast vi var så många, hahahaha.
Mamma och Petra (Cornelias mamma) har pratat och funderade på om vi skulle komma upp till Umeå den här veckan. Fick veta det idag, och guess what? Vi åker imorgon! Så ja, bloggningen blir det inte så mycket av. Men det är knappt någon som läser nu på sommaren så vi får väl komma igång igen på riktigt efter sommaren.
Aaah, dom har en pool som det e typ 24 grader i. naaaaaaaaaaaajs?

men nu ska jag ta en isglass, så hörs vi!! kyss
amme

ice ice baby!

äter glass, mmm. sen måste jag packa. men det går nog fort så det är lugnt. Vi äter middag innan vi hämtar upp Flisan .
Ja.... har inte så mycket att säga. Ska kolla in lite bloggar och sen blir det inte så mycket mer dator på några dagar.
Men ni får ha det bra"/  Kommer som sagt inte blogga, men tar med mig kameran. Puss & Kram och glad midsommar!

Amelia

Temptation

TORSDAG. Ikväll kommer Amelia with company och hämtar upp mig. DÅ drar vi till hennes landställe på Ingarö och firar med midsommar! Fett roligt! :D Hittils så har jag packat det mesta, hoppas jag, haha. NU chattar jag med Annika, vi ska ta en långpromenad via Råcksta till Vällingby där jag ska köpa pengar till mobilen och då passar jag också på att svänga förbi bibblan för att kolla om Linas kvällsbok har kommit ännu ;)

Jag vet inte om det blir nån bloggning under helgen, vå får väl se. Men nu ska jag gå in på bibliotekets hemsida och kolla om dom har den, man kan ju kolla det, bara hemsidan fungerar. Fast nu kom jag på, att dom stänger ett idag och klockan är halv nu, så jag har en känsla av att det inte blir något lånande av böcker idag hur som helst. Aja, få väl göra det nästa vecka... :(

Hoppas att ni får en trevlig midsommar, för det här blir nog det enda ni hör av mig under helgen. Så ha det bäst!
 So long L, Flisan :)

Visste ni att...

... jag brukar inte väcka folk (oftast mamma) som sover på soffan för att jag vill inte vara ensam.



Sista inlägget för ikväll. Slänger in något inlägg eller två imorgon innan vi drar. Men sen tror jag nog inte att vi kommer blogga medan vi är där. Har inte besetämt hur länge vi ska vara borta än. Men det får vi se, de flesta åker typ hem på söndag (vi blir 17-20 pers, huset är fett litet!!!).
Men nu ska jag nog spela något tråkigt spel, kissa, borsta tänderna och lägga mig.

kramisar,
Amelia

Ingarö tomorrow...!

JAAAAAAA! Jag längtar ihjäl mig, ändrade planer people. Amelisen och jag drar tilll Ingarö imorgon! Det var ju tänkt fredag först, men midsommarfirandet hålls typ imorgon, och det vill man ju inte missa! :D

Gud,jag kommer ju inte få en blund inatt :S haha, får väl läsa så pass länge att jag till slut bara ser ett hav av vokstäver som är helt oläsliga ...men nu ska jag faktiskt börja göra mig iordning. imorgon väntar då ingarö, och p dan ska jag hinna packa, fixa lite greje och träffa annika också! Hard work work! haha.

hasta mañana, typ :)
flisan


tvätta tvätta

uuusch, har inte uppdaterat så mycket idag. why? jo, jag har tvättat några maskiner, rensat och vikt kläder som var i en korg"tunna" och 4 papperskassor. sen har jag burit upp alla kläder för trappan också. Inte kul! Det tog mig några timmar. Men jag får iallafall pengar och en glad mamma! ärligt, innan var det kläder upp till taket.
ojuste, det kom in en bålgeting  i tvättrummet! fast då var jag klar och mamma var hemma. den var asläskig och vi sprang runt och skrek... i alla fall jag, hehe..

Imorgon ska jag nog inte städa så mycket alls, bara kolla på vänner och sova halva dagen tror jag. Måste packa till landet också. På fredag åker vi. Och jag fick precis veta att vi kommer bli minst 16 personer!!! fett jobbigt, men jag har bokat sängar till oss Felicia,´och om det inte finns plats vid frukostbordet kan man göra mackor och gå till stranden, moahahaha! Call me Mys-Ernst! Okej, haha jag är inte ens rolig men jag skrattar ändå :P
Nu får ha det bra, så ses vi snart. Något inlägg ska jag nog hinna med innan jag lämnar my beloved computer.

kyyyyyyss, Amelia

Snopp-helgen!

På fredag hämtar vi upp Flisan med bilen så drar vi till Ingarö! Wohoo, party-party! Så ska vi vara på mitt landställe några dagar, vet inte hur länge. Det finns internet där, OM man tar med sig en dator (!!). Men det är alltid någon som tar med sig en dator, så vi får väl se, fast Bengt kommer nog ockupera den och spela sitt flygsimulator. hah!

Menmen, det är bara tisdag nu, right? Moaha, vi kommer sitta på klippan och snacka skit över östersjön. Mysfaktor! hahaha <3

Nu ska jag surfa runt lite, bara chilla och sen blir det väl sängen. Imorgon ska jag tjäna in ännu mera pengar genom att tvätta och allmänt städa (....:( ) Puss o godnatt!

Amelia

You and me always and forever

Idag har jag chattat länge med amelia, ledsen för att jag inte bloggat, men jag har väl inte riktigt orkat. Men jag har haft rätt så dåligt samvete för att ha suttit inne typ hela dan när solen skiner ute, men ingen kunde ju göra något! :( Men Sofie och jag ska hitta på nåt imorron, sen på torsdag ska jag typ träffa Annika, och på midsommar ska jag kanske till Amelias landställe! Fett kul om det blir så, men jag har inte pratat med mamma än...

Men jag gjord min egna lilla smoothie idag iaf! Den blev faktiskt fett god, det trodde jag aldrig :S haha. Hade tänkt att lägga in bilder, men jag har inte laddat över dom från kameran än, så jag orkar inte fixa det nu ;) Får göra det nån annan gång.

Och jag vet att bakgrunden fortfarande ser ut som den gör, men lev med det! Haha, jag orka bara inte fixa det nu. Men nån gång blir det väl...får vi hopppas, men det är ju inte katastrof.

Det får räcka från mig, hoppas att ni har haft en skön dag ute i solen!
Puss, Felicia, eler ska jag säga Flisan? haha...

sry

förlåt att det blir lite "inlägg-på-inlägg" här, men jag måste bara säga att jag har laddat upp bilderna från turkiet nu på fejjan. Puss!

/Amelia

facebook

funderar på om jag ska byta profilbild på fejjan,.
 
nu har jag den här bilden som jag tog i Falun, haha


här kommer några förslag... skriv gärna vad ni tycker! =)






Japp, det e några, har en massa bilder men måste klippa och klistra lite i paint bara, och det är lame! speciellt med datamusen som "flyger iväg" hela tiden!





btw, jag måste bara lägga ut det här. jag chattar med Flisan på msn, hon e rolig :P


Ameeeeelia säger:

men jag vet ärligt inte hur man gör.


felicia säger:

åååh så tråkigt


felicia säger:

och du har inte filmen??


Ameeeeelia säger:

jo det har jag.


felicia säger:

VAAA?!!?!?!?!?!? OCH DU HAR INTE SAGT NÅGOT UDER HELA JÄVLA TIDEN SOM GÅTT?!?!?


felicia säger:

nej, du skojar bara va?


Ameeeeelia säger:

haha, jag skojjade!


felicia säger:

:'(

Ameeeeelia säger:

hahahahaha, jag skrattar ihjäl mig!




Byebye, hör av mig snart!

Amelia

PS: Henny kommer inte, hon slutade svara på smsen så jag antar att det är försent nu... menmen, det ser ut som fan här så jag antar att hon har tur...?    CYA <3

If tomorow never coooooooomes

JO, är hos mamma nu och det här är världens segaste dator ärligt! Så jag vet inte hur många inlägg det kommer att bli ... Men jag kanske får utnyttja mina kompisars datorer nån gång, hihih :P
Just nu så väntar jag på att Henny ska svara på mitt sms, hon skulle komma hit idag men det börjar bli lite sent nu. Asså inte sent, men hon kommer inte hinna vara här så mycket eftersom att hon inte ska sova kvar och det tar över en timme tt åka. Blöööö. Men på torsdag får jag mitt sommarlovskort så då kan jag sticka iväg hur mycket jag vill =)

Nä, nu ska jag städa lite grann och äta lite frukost/lunch. Ni får ha det bättre än bäst!

Amme <3


Ivar är Linas älskling

Haha, rubriken lite "linas kvällsbok - style" hehe. Gick ju till vällingby idag, hittade inte själva boken "linas kvällsbok", men tvåan fanns, visserligen har jag redan läst den, men va sjutton, slå till ändå, haha, så det gjorde jag :) sedan jag kommit hem har jag väl inte gjort så mkt, ätit lunch, läst och kikat runt på nätet...

imorn ska jag träffa annika, tror jag iaf :) ska bli kul, tänk att det faktiskt händer någonting just nu i mitt liv :) keep up the spirit! haha.

men nu orkar jag faktiskt inte skriva något mer, har ändå inte så mycket mer "intressant" att skriva, fast det har jag väl egentligen aldrig...hah, super!

dream on, felicia


7th heaven

shit, haha, är verkligen förvånad över att jag kom upp tjugo minuter över sex imorse, helt...förbluffad, eller vad man säger...haha. men det gjorde jg iaf, sedan dess har jag tittat på teve och käkat frulle, är faktiskt ganska skönt att gå upp såhär ändå, man kan liksom sitta helt ensam och bara göra precis vad man vill och bara vila typ :) hah, det är aldrig fel, nope :)

planer för idag är att faktisktta en promenad till vällingby för att låna linas kvällsbok som jag är väldigt sugen på att läsa. så jag tänkte gå upp ditoch kolla om den finns, men hemsidan fungerar int så jag knan inte "för - checka" liksom, så jag kanske går dit helt i onödan, fast detbrukar dety inte bli när jag besöker ett bibliotek. även om jag bara ska ha en bok, så går jag därifrån med typ fem stycken...:S

så jag ska väl börja göra ig iordning nu snart, ska nog spela lite bubbles först och lyssna på "rebecka", hehe. men ni får ha det så bra så kanske jag hör av mig lite senare. pusshej!


felicia




Sommarplaner

Ja , nu har det fan regnat flera dagar idag. Ioförsig gillar jag regn egentligen, det är så mysigt att sitta med en filt och en kopp varm choklad på balkongen när regnet öser ner, och så luktar regn så gott och fräscht också.
Men, nu tycker jag att det har regnat lite mycket, flera dagar i rad och jag vill kunna gå ut, sola och inte behöva använda gympadojjor! Jaja, tur att jag har asmånga filmer och flera serier i vänner och SATC att titta på när jag ska bosätta mig ute i Bålsta i hela 35 dagar!
Nä men jag ska nog hitta på en massa andra roliga saker när jag är där också, någon gång ska jag till landet och då har vi bestämt att jag ska ta med Felicia, så ska jag till grönan och Elvira kanske skulle med. Och så ska jag städa och fixa lite hemma också, inte så kul men jag ska få pengar för det! =) PLUUUS att jag har beställt sommarlovskortet nu så att jag kan fly iväg till alla mina kompisar i Skälby och Spånga också!!!!

Glöm inte att jag drar till England en vecka i slutet av sommaren, åker iväg till Eskilstuna med familjen och grannarna, och så skulle vi båtluffa i år igen (åker runt i skärgården och tältar i 5 dagar).

Nu har ni mina planer för sommaren! Hahahahha, idag har jag varit med Elvira och Sara. Sara gick hem sen och jag och Elvira gick till Ica nära för att köpa godis och läsk till filmen. Det blev den klassiska filmen; Freaky Friday! Haha, bästa asså =) Och sen gick vi till Lilla Rött och åt middag. Vi orkade knappt en halv pizza.

Jag svär, DEN SOM LÄSTE ALLT FÅR EN STOR BAMSE-KRAM AV MIG <3

Missa nu inte Queen Size ikväll klockan 21.00 på kanal 5! Puss,
Amelia


aaaah, haha kommer ni ihåg?

bubble shooter

sitter och spelar bubble shooter, sen en halvtimme tillbaka typ :) haha, ja, nu "slänger" jag in mitt lilla inlägg som tidigare sagt. kommer nog inte blogga mer, utan det blir i såna fall imorron bitt, eller eftermiddag/förmiddag, vem vet när jag vaknar? haha, eller juste, jag ska ju upp 6.20 för att kola på sjunde himlen (good luck with that...) , för det visas liksom alddrig på dagen och jag älskar sjunde himlen såå...jag får väl somna om lite senare, det brukar ju inte vara några större problem för mig, inte då...

men nu ska jag önska alla godnatt! om man nu "önskar" någon godnatt...men iaf,

GODNATT GOTT FOLK!
Felicia ;)

Bebis kalas...

Jupp, jag har precis kommit hem efter ett  ett - års kalas för min kusin :) det var väl inte alt för kul, men vi stanna inte där så himla länge, antagligen p g a mitt konstanta klagande om att vi kanske kunde fara hem snart...hahaha. men nu är jag iaf hemma. inga speciella planer, för sjutton, dagen har ju passerat i ett svep. gud, känns som jag vaka nyss...:S

sitter som vanligt och lyssnar på musik, sen tänkte jag väl kika runt på andra bloggar, se vad folka har för sig...men ni får ha det bäst så länge, så kanske jag slänger in ett inlägg till senare. tills dess, må bäst :)

puss! /felicia


Rebecka

Jag måste ringa Rebecka snart, har tänkt att göra det i säkert en månad nu, men tiden har väl inte funnits...:( saknar henne så otroligt mycket! så, som en liten påminnelse för mig själv, lägger jag ut ett inlägg här på bloggen, tillägnat becka, så jag kanske kommer ihåg att göra det nån gång...sen, av en ren slump så har mitt nuvarande favorit "band" gjort en låt som heter just Rebecka. haha, here it goes:


och med detta säger jag även godnatt!

sleep tight, felicia

If I used to love you

och så har ännu en dag av sommarlovet gått. hur har ni spenderat den? jag har som vanligt lyssnat på musik, suttit vid datan och lite vid teven, sen somna jag lite också då...som igår, haha -.-

jag har gåt och kärat ner mig i sk8 medlemmen luka, osm jag var helt förälskad i förut också :) haha. jag blir "kär" hela tiden asså, haha, bara jag ser en film, en reklam, affisch eller baa nån serie så börjar jag sväva iväg på rosa moln...hah

här får ni några bildexempel på gamla "crushes" jag haft/ har :) haha, enjoy:

nat alex wolff kristen stewart 10
Nat Wolff

Robert Pattinson - tror dock inte jag är helt ensam om att digga denna hunken...


Freddy Åsblom


Zac Efron - japp jag med...haha


Lucas Till


Joe Jonas


Nick Jonas

Taylor Lautner - oh yeah...hahaha


Cole Sprouse (killen till vänster, den andraär tvillingen ;))


Alexander Rybak - sjävlklart...:)


Lukas Edvardsson :)


så grymt söt!

haha, får se hur länge några av dessa förälskelser håller i sig, skulle gissa på att de är helt borta om en dryg vecka, kanske två, sen om kanske några månader och jag upptäcker dom igen kommer jag falla lika pladaskt igen...hahaha, så går det runt, runt, runt....

så avslutar vi med låten som sitter som ruberik också..
so long människor!
felicia




hahaha, Amy Diamond 8 år i "Småstjärnorna"

Så jäkla sööööt!

Snacka om att följa siina drömmar...
 

Pics,

skolavslutningen







Jessicas skolavslutning (klockan 8 på morgonen!! :@ )




Fredag med Sara, liiite med kamna som kom sent "/


(hahahaha!)


japp, och idag har jag bara städat och slappat, ingen speciell outfit. Leggins med en stor jägermeister t-shirt.
Annars har jag nog visat min helg i bilder. Nu ska jag duscha. Pusspuss, !

Amelia

Do you remember?


Jag tror jag är kär


har förälskat mig i låten XD
morsning korsning världen!
idag blir det en slapp dag, har fått någorlunda sovmorgon, hunnit duscha och käkat frulle framför gilmore girls. och nu sitter jag här :)
jag vet ine hur mycket bloggning det blir, men jag hoppas att det blir några fler inlägg idag, annars så är jag väl för lat. får se om jag orkar fixa bakgrunden också, annars får det väl lir imorn elr, kanske på måndag...vet inte om jag kommer hinna imorn för vi ska iväg nånstans då...

men nu ska jag lyssna vidare på musik och läsa några bloggar....
bye people ;)
felicia


<3

nu eller aldrig

tjenixen bloggen, har inte hunnit blogga idag p g a lite barnvaktssittning o s v . sen gick jag upp på mitt runt typ två och la mig i sängen sen vakna jag fyra av att min syrra kom inrusande i rummet och skrämde livet ur mig. haha. så det är typ hur jag har spenderat min dag, första dan på sommarlovet :) tråkigt väder, men det skullle typ bli sol till midsommar iaf, det är ju iaf något :) haha, jag sitter och lyssar på en låt från lilla melodifestivalen år...2007 haha, "jag tror jag ör kär" fett göllig ^^)haha, jag faller alltid förde töntiga eller "annorlunda" låtarna som typ ingen lyssnar på och tycker är skitdåligt. but i'm one of a kind, you know ;) haha

som ni kanske märkt har jag försökt fixa till sidorna med en annan färg, fast detgår typ inte at få den hlgra raden längs till höger, men det får duga såhär just nu, jag orkar inte ordna det nu. kanske gör det imorn.

men nu ska jag hugga in på min musse choklad :p
hejdå människor!
//felicia


det här ska jag gotta mig i nu :)

Sara och Kamna

Hejhej! Nu är jag hos Sara, med Kamna. Jag kan drf inte lägga in några bilder från igår. eller idag. har tagit väldigt många.
Jag och Sara åt lunch på lilla rött, kebabrulle.
Men jag ville bara uppdatera lite gran, skriver mera ikväll eller ett lågnt inlägg imorgon. Pappa den körven lät mig inte sova här.. Menmen, allt i världen kan man väl inte få. .

Men nu ska jag väl vara liiiiite social och umgås innan jag måste dra mig hemåt. Puss!

Amelia

Super kul

Skolavslutning idag! Det var ju inte så super väder, men det regna iaf inte :) Efter det åkte jag, Sofie och Amelia till Spånga (eller gick, haha) där vi köpte grädde och tårtbotten, för vi tyckte att vi kulle baka jordgubbstårta :) Sen åkte vi till Vällingby för att köpa jordgubbar, sen hem till Sofie där vi baka allt ihopa ;)det blev supergott, jag har dessvärre ingen bild, fast Amelia har och jag hoppas att hon lägger in den senare...;)

Sedan sjöng vi lite singstar och sen...typ flumma vi runt, hahahaha. Mycket skratt blev det :D. Senare åkte Amelia hem (eller till Kista, haha, rätt ska vara rätt:)), då tror jag iaf att jag och Sofe gick ut ochhoppa studsmatta, och då typ satte jag mig i vatten som rinner från kanterna liksom, så det blev värsta "vatten fläcken" på klänningen, så hade vi varit ut bland folk hade de nog trott att jag kissat på mig...haha. Sen titta vi på desperate houswives. Och sen åkte jag hem.

Det är typ vad jag har gjort idag dårå, hoppas att ni har haft en superdag också. Nu lyssnar jag på musik och chattar lite, men jag ska nog gå in på youtube och kika runt lite. Always, haha....

See you later,
Felicia


älskar låten, man blir så glad av den. går om och om igen här hemma...:)

SKOLAVSLUTNING!

Jaaa! Idag kommer sommarlovet man har längtat som en galning efter! Gud va skönt :) Passar på att slänga in ett inlägg innan jag ska gå till bussen som går när som helst. Där skajag möta Maria, då åker vi till Spånga station där jag har planerat att möta Amelia och Sofie och Maria Bea. Sen ska vi väl ta oss till skolan på en kvart på något sätt ;)

Idag är jag så snäll at jag till och med lägger in en dagens outfit :)


klänning; indiska
skor; dinsko
kofta; h&m
tights; gina tricot

nu hinner jag inte mer, nu får jag rusa!
puss till er alla!

felicia

aaaaaah!

Någon som insett att vi får SOMMARLOV IMORGON I CA TIO VECKOR !

Gosh...... Aja, idag hade vi 6-kamp som dom kallade det istället för att åka och spela brännboll på drottningholm. Vilket var fett bra eftersom att jag pallar inte sitta ute och  hålla på och grisa ner mig. Men dagen blev faktiskt lyckad och jag hade väldigt roligt även fast jag var fast med min patetiska basgrupp hela dagen. Inget illa menat till er tjejer, det är mest killarna. haha =)
När jag kom hem vid ungefär halv 2 tittade jag på teve 2 timmar med en kopp äppelte. Mitt nya beroende asså! Först tänkte jag att det inte smakade som i Turkiet, lite beskt, men sen sa mamma att man skulle ha socker i teet (vilkeet jag aldrig har) och då smakade det som i Turkiet vilket var asgott =) Nu vet ni det, inga detaljer får ju gå till spillo right? :P



Hahaha. Juste, jag läste min mail och såg att E.M.D. kommer till grönan ikväll. Jag önskar att dom hade sagt det lite tidigare, annars skulle jag lugnt vart där nu. Tur att det inte var värsta coola artisten i alla fall. Så nu ska jag in på grönan och skriva ner vilka artister som kommer komma och framför allt när. Sen ska jag se vad som kommer på teve ikväll. Puss! :)<3





Kram,
Amelia

let your heart do all the talking

yaay, skolavslutningen närmar sig allt mer...nu är det snart dags! haha, ah jag är så glad :D hoppas att det blir lite bättre väder...men det blir väl ingen super förvandling direkt när det vart regn typ hela veckan...haha

idag i skolan hade vi 6 - kamp eftersom att vi är sex basgrupper. det var faktskt rätt så kul tycker jag. så vi har väl mest lekt idag, ganska skönt.

som ni ser har jag satt dit headern nu, men det behövs lite mer fix och don tror jag...men det får göras nån annan gång.
nu ska jag checka in andra bloggar och självklart då, gå in på youtube medan jag lyssnar på musik <3

so long, felicia



Wake up all friends of mine

Jag fick tag på Sofie, för jag är så orolig att komma för sent. Men hon lugnade ner mig :) haha. idag ska det ju vara någon slags fem kamp, det kanske blir kul. jag bloggar nog mer i eftermiddag, jag försöker få in headern, men det går ju inte! aja...får fixa det senare. men nu ska jag kika vidare på youtube, sen drar det av till skolan. so long, felicia


jag vill ha sommar!

my moma told me



yes...mupp haha


So dream, dream, dream

hello bloggen, var ett tag sen jag blogga, men det får ni leva med ;) haha. Idag slutade vi halv elva, skönt. så amelia och jag drog hem till mig och käka lunch och börja jobba lite med vår design. just nu jobbar vi med att skapa en header, men det verkar ju helt omöjligt at skicka bilder via MSN :O blir galen.

som amelia redan rapporterat så har vi varit och sett hanna mntana the movie idag, och den var verklgen skit bra! haha, börja gråta som vanligt, jag är så svag för de allra flesta filmer...haha! men den var mycket bra, så den ska jag önska mig när ag fyller år hehe.

imorn är det nån slags fem kamp i skolan, istället fö att åka till drottningholm och spela brännboll i regn :) då slutar vi typ ett, sen är det skolavslutning på torsdag!!! :D:D: yay! äntligen, haha.

men nu så ska jag försöka jobba med headern och lyssna på lite musik...so long babes!

the one, the only - felicia


Hannah Montana!

Nu är jag hemma. Möttes av mamma i köket också ;) Vi fikade lite granna och nu sitter jag här. Filmen var asbra asså! Jag ska fan köpa båda filmen och skivan, I LOVED IT! rekommenderas verkligen

Jag köpte ett par skor också, även fast jag inte har alla pengar i världen. <3

Men nu ska jag surfa omkring lite, kolla på teve och bara CHILLA. Tänk att vi inte har några mer läxor nu?!

Skorna (dinsko):






här grät vi... haha

Så jävla bra! Min favoritfilm nu! haha


Uppdaterar er senare, puss!

/Amelia

PS: Varför bloggar inte Felicia? :s =)

Sista inlägget.

Hej! Nu är jag färsk och ren... haha. färsk? Muy bien Amelia. Det tog fett lång tid att ta bort mascaran, och mina ögon svider like hell just nu. jag måste verkligen köpa en ny eye makeup remover NU!
Om några få minuter börjar PR så det här blir då mitt sista inlägg.
Men jag hör av mig mera imorgon "/   Slänger väl in något inlägg med Felicia innan vi åker till Kista.
Puss och godnatt från en stolt, ren och framförallt FÄRSK Amelia.

Lukas den lilla apan har lämnat fotspår efter sig på teven xD (Min tjocka, feta teve. När den går sönder får jag säkert en ny tjock och ful teve från blocket....=) alltid nått iallafall )

moahaha, you're jealous because I'm so beautiful!

tjaba-tjena-hallå!
Jag är verkligen på blogghumör just nu, vet inte varför?
Just nu håller jag på att ladda upp bilderna från turkiet. Jag kanske slänger in några bilder på bloggen, men inte för många eftersom att hela världen kan kopiera bilderna då. Men jag tror att många hamnar på facebook där bara vännerna kan se.
Jag snackade precis i mobilen med Felicia, vi bestämde att vi ska på bio imorgon så nu har jag reserverat två biljetter till Hannah Montana! HAHAHA, Hannah Montana är 100% äkta kärlek asså!
Så imorgon blir det skola två timmar, lunch hos Felicia med bloggfixande och sen bär det av till kista.   Ruligt ruligt.
Och jag fick träffa mina käraste vänner i plugget idag! ah, jag har längtat fett mycket efter dom! Och Jossan har köpt en gård ute i Bro som vi har sagt att vi ska sova över där hela gänget någon gång. ahaha, vi har värsta framtidsplanerna <3
Men nu kommer dagens outfit, sen ska jag duscha, fylla i någon blankett till skolan, se på Project Runway klockan 22, blogga en sista gång och sedan gå och lägga mig. Kysskyss!

linne - gina
tjocktröja (som jag alltid kallat det för) - rusta.. haha
jeans - no idea. dom e så gamla så jag började skriva på dem idag med min bläckpenna. haha.

Besos,
Amelia

IIIIIIIIII AM THE CHAMPION!


(hahahaha, jag älskar lilla kycklingen alltså! jag har sett den minst hundra gånger <3)

aa, det är så jag känner just nu! Jag klarade allt det där jag gnällde om i förra inlägget! Wohoooooo! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII AM THA CHAMPION..... Jag kom hem för någon halvtimme sen och tog en liten mackis. taha..
Outfit kommer nog senare ikväll. Juste!! Ikväll är det sista avsnittet av Project Runway,,, snyyyyyft?! Jag får inte miss det sista avsnittet av mitt favoritprogram asså. Men jag måste duscha också.

Idag hade niorna show. Dom imiterade lärarna och sjung lite låtar, fett roliga asså. haha, speciellt Tord, Hans och Johannes.  haehaahaha, jag skrattar bara jag tänker på det. Jag tror att det var samma person som spelade alla de tre? Jäklar va bra han va iallafall :D

näe, nu ska jag lata mig(!!!!!!!!!!!!) och inte göra ett skit. Puss-hej-leverpastej =)

amelia

uuuuuuuusch!!

okej, hemma från turkiet. skola imorgon. so prov som tar typ 2 timmar?! plus inlämning av spanska steg 15 och 2 referat som jag inte ens börjat med? hello god, can you here me?
jag hittar ju inte en j*vla nyhet som jag fattar om islam? ska jag skriva ett referat om någon som jag inte ens förstår?

aja, jag borde väl försöka plugga nu då. även fast jag frestas av den nyköpta frida-tidningen...... hör nog inte av mig mer... jag har 342503947546 sidor att läsa, markera och kunna om medeltiden. chao!

xoxo,
Amelia

Because I said so


sommarlov snart!!! jag vet att jag tjatar om det i typ varje inlägg, men vad sjutton, det är väl värt att märka?!? hahaha! :) idag har jag tittat på film, because i said so. jag älskar den verkligen asså! titta på den igår kväll också :) längtar tills jag ska köpa min lilla "portabla dvd"  så kan jag sitta och titta i mitt rum, i lugn och ro. fast det kommer väl ta ett tag för de kostar runt 7-800 ochjust nu är de enda pengar jag äger 40 kronor, tror jag...haha, men jag får vara extra duktig och börja städa lite mer här hemma kanske? haha :)

imorn ska jag lämna in min tidning, hoppas att den är bra, eller liksom, att den e bra enligt åsa...haha.
men nu ska jag nog fortsätta lyssna på musik. förresten så har jag hittat världens snygging, som är med i because i said so, look:


asså han och mandy more (som medverkar i filmen där de är ett par ;)) är så grymt söta ihop! har ni inte sett den, så se den!
enligt mig är han grymt söt, men alexander rybak kan han inte slå, och det kommer inte många andra kunna göra på ett tag heller XD haha, i'm in love <3

pussar och kramar från er galning felicia!

if you were gone...


snygging, i know

lördag! gud, veckan har gått snabbt och snart är det sommarlov! fredagen spenderades med prov i skolan( snälla låt mig slippa göra om-prov! :O) och film, sen drog jag och Sofie till Vällingby där vi fumla runt...typ...haha :) och jag längtar tills på måndag, då får jagträffa AMELIA!!!! Äntligen, åh vad jag längtar! har ju inte sett bruden på en hel vecka om inte mer...:(

idag ska jag vara barnvakt ett tag och plugga svenska, dock har jag inte börjat på svcenskan  som jag borde ha gjort nu...men jag får väl sitta ett tag ikväll istället då.

men nu ska jag se vargt rackarungen tog vägen...puss&kram!
felicia


Prooov :(

imorn e det prov, så det blir bara plugg, plugg, plugg fram tills middag. sen får vi väl se. men immorn e det fredag och då är det mesta trista över, blir mest bara svenska och ddet är ju inte särskilt jobbigt, även om det kommer att ta upp hela helgen :/ fast sen är det klrt och då är det bara städning och utedag med skolan. sen e det loooov! :)längtar.

men nu får ni njuta av min älskade musik som spelas dygnet runt här hemma hos mig XD. so long! <3

I'am gonna walk 500 miles for you baby ;) <3
Det är Felicia som slänger in ett litet inlägg nu förresten, fast det kanske ni flesta fattade? :p

Alexander Rybak


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Asså ni kan inte ana hur grymt jävla lycklig jag är, ursäkta svordommen, hehe. Jag har träffat Alexander Rybak, och till och med kramat honom! AAAA!Och självklart tog jag hans autograf också, man får ju passa på...:D först uppträdde han med fairytale och funny little world, sen blev det signering. Men kön var hur lång som helst, det är helt sjukt vad mycket folk det var där asså. But I made it ;) Always :) Med mig hade jag Sofie, men hon gick efter upträdandet, fast det var väl tur för henne. Det var verkligen jobbigt att stå i den där kön "/

Och, haha, vi har nu tydligen blivit kriminella. Vill ni veta varför? Klart ni vill, annars säger jagdet ändå :D haha, jo, eller det är väl mest jag, haha jag bara drar in Sofie i det hela stackarn, fast han pratadeväl med oss båda och Sofie skötte liksom snacket...men iaf. Jag skulle slänga glasspapper, så låg det en norge flagga i papparskorgen så jag tog upp den (pinnen stack ut) och visa den förut för vi undra vart man fick den ifrån, men så la jag tillbaka den igen såklart, man vt ju inte vad den där papperskorgen innehöll :S Sen bah kommer det en gubbe som säger att det är kriminellt att slänmga en norge flagga? haha, sofie bah, men det var inte vi som slängde den, vi bara hittaden där och la tillbaka den. haha, weird.

nu ska jag fortsätta lyssna på min  älskade rybak skiva och kika vidare på lite twilight bloggar och andra bloggar. hoppas att ni har haft en bra dag, trots det tråkiga vädret i början.

puss och kram!
Felicia
 
Denna är jag nu mycket lycklig ägare över :D



 
 
haha, så söt! :)

men nu ska jag försöka hitta lite reklam grejer...
have it your way! ;)




2 dagar kvar baby , :D

hejhej hallo! nu har vi snott en data ıgen .. ıdag har jag bara tagıt det lugnt eftersom att jag modde lıte dalıgt. men jag borjar blı battre. ıgar var det show. moulin rouge . det var okej, det var lıksom aktıvıtetsledarna som höll ı det? :)
spaet var fett najs och mın hy  blev len. 500 rıksdaler, not baaaad?
ımorgon ska vı kla upp oss ı söta klannıngar och ata pa en fınfın restaurang :P
men nu e det facebook som galler sen ska vı chılla tıll ıkvall, da blır det nagon fest och en massa magdansare?

tjıngelıng,
Amelıa xxxx

shake it


har nyss ätit, pannkakor :) gottgott. imorn e det skola igen och jag håller på att längta ihjäl mig faktiskt, men varör säger jag inte förns imorn, hihi ;) nu e ni allt nyfikna , va? men det får ni veta imorn då. idag har jag fixat de där två artiklarna jag snackade om förut, så nu e dom klara, fast jag måste skriva dom på datan, fast det gör jag i skolan. ikväll blir det lite matte :'( men s¨nt måste man helt enkelt göra, av någon konstig anledning...men ja.

taylor-selena-over-29may09-05

kolla här vilka sötnosar! det har ju varit lite spekulationer om de är ett par eller inte, men så jag har fattat de så har de det, men nu har de tydligen gjort slut :( de var ju så söta, titta bara på bilden liksom!




could this be love?
MEN. Nu talas det om att Robert Pattinson och Kristen Stewart är ihop! AAAAH! Asså, det var ju typ bara det som fattades liksom! Det sägs att de har tillbringat "en het natt tillsammans" på ett hotell efter MTV movie awards. De har även setts umgås tillsammans uta och såntdär. Undrar vart detta leder, tidigare har Robert erkänt att han varit hlet förälskad i Kristen och såvidare, men senare har han sagt att han inte är det. Sen har ju Kristen också en pojkvän som hon har varit ihop med hur länge som helst. "Hur ska detta sluta?" haha
men nu ska jag...göra nåt annat! ha det gött!
puss,
felicia

MTV Movie awards och hemstudiedag :)

hello world. idag har vi hemstudiedag, så jag har vart hemma och slappat. har tittat på mtv move awards på mtv (förvånande?) hah, det var rätt kul :) under pauserna plugga jag lite religion, men bara för att jag måste. fast egentligen, min mamma vet ju inte exakt vad jag ska göra idag, så jag kan ju lika gärna säga att jag har gjort allt fast jag inte gjort ett skit! haha, men sån är jag inte, gör jag så kommer jag inte kunna somna ikväll, måste plugga :S aja, nu tänkte jag fortsätta med religion, måste hitta 2 nyheter om islam och kristendom, så see you later ;)


fett sötaste bilden på sötnosarna!

hahaha, sen måste jag bara lägga in, trailern för new moon (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) jag var ärligt helt gaöen när jag såg den, var nära upp till skrikvolym, klappade händerna(?) och blev tårögd. haha, jag vet det låter sjukt, men jag älskar verkligen twilight (nyhet kanske? inte? ;))


och sen, hahaha, kristen tappade sitt pris när hon vann som bästa kvinnliga skådespelare eller nåt sånt ;) haha

många kramar!
felicia

RSS 2.0