vi är trötta dygnet runt

Asså, jag förstår inte, jag har verkligen blivit beroende av att få sova! Det är bland det bästa som finns. Knappt att man kan hålla sig vaken, men idag klara jag iaf ;) Jag redovisade svenskan, så nu har jag bara matten kvar innan påsk! Skönt det asså. Men nu ska jag nog gå och se på vänner, sen blir det den rätte för rosing och slutligen desperate housewifes. kanske christine, vi får väl se om jag fortfarande lever då? hah
 
puss på er alla!
felicia


        haha, kolla vad liten nat var där än några år senare...


ny röst, annat utseende och låten är lite "remixad"...hahaha

Låt

Nu har jag pluggat ganska mycket engelska, så jag kan nog redovisa imorgon =)
Här är en cool "kör" jag hittade på youtube:
 
Fett bra juh :P

/Ameliaaaaaaaa igen ;~)

Bilder

Kände för att lägga in lite bilder och göra bloggen mer intressant :p



 
Felicia e lite kramgo, hahahaha <3


Men gud, hahahah, visste inte att jag tagit en sådan b*itchig bild :P
hahaha, aa ni får se den innan jag raderar!


Lukas bvän, =) =) =)


haha, mitt tecken som Maria och Felicia alltid härmas med, haha,
jag började, så det så!!! Nu ska vi se hur många kommentarer jag får på det.


Amanda <3


Liiiiite Ben&Jerry´s kåta eller? hah <3



Nu orkar jag inte mer, det tar föör lång tid. Kanske kommer mer sen, who knows?

//Ameliaaa <33

Hemma

Nu är jag finally home! Dagen har gått helt okej, och jag har redovisat spanska :) Nu e det bara två steg kvar. Sen kan jag ch-ch-ch-ch-chilla (låten changes, haha).
Jag längtar till fredag!!! Då ska vi ha 'ladies night' hemma hos mig, <3 Hoppas alla 5 kan då "/   berättar mer sen.
Nu måste jag verkligen fokusera på engelskan, jag uppdaterar er senare!


Dagens outfit:     linne - h&m       jeans - SH      vit kofta - gina (den som alla har, hah <3 )

/Amelia


Ronan Keating

Japp, just nu sitter jag ochlyssnar på hans hit "Life is a rollercoaster". Den är bra :) Idag redovisade  bl.a jag och kära amelia steg 15 i engelskan, it feels good :D Ska redovisa det den här veckan och det känns väldigt skönt att redan ha fått det gjort och allt, eftersom det är lite speciellt än de andra stegen...Men iaf, imorse hade jag glömt att ställa om klockan, så när jag trodde att jag hade en timme på mig innan min buss skulle gå, så hade jag i verkliga fallet redan missat min buss...så jag kuta ut till busshållplatsen och fick ta den lite senare, men som tur var så kom jag inte för sent, man kommer ju typ få nåt straff eller nåt, talas det om iaf, om man gör det...sa frida (lärare) att rektorn sagt. fast det var ett tag sen, så det kanske inte blev något av det? :S Aja, hope not. Men nu ska jag fortsätta med min musik, sen ska jag fixa mina två slutreflektioner, och sen kan jag gå och lägga mig! :)

Juste, jag ladda över lite bilder från mobilen (äntligen!:O) så här får ni nåra;)


Oh yeah! hahaha


Jag vet , viiiilken snygging, va? xD *NOT* hahaha


sööta Amelia! <3



och så avslutar vi med denna bild

puss&kram
felicia

Idag..

..har jag varit i skolan och redovisat engelska steg 15 efter några veckor, hehe. Felicia som gjort det på en helg liksom "/
Jag har också haft kurs och spanska. På spanskan lekte vi någon lek om att man skulle säga att påstående,typ: me gusta bailar (Jag gillar att dansa) och så om man håller med så ska man byta stol. Och en stol fattades såklart, och gissa vem som alltid blev  den utan stol och fick stå där och inte komma på vad den ska säga? Jo, kan ni gissa? Nehe? Jag!
Aja, efter skolan åkte jag och Frida till åkermyntan och köpte lite nyttigheter, d.v.s. godis :D Hon köpte ben&jerry's och satt på bussen med en plastgaffel hahahaha <3<3<3

Juste, ikväll är det Project Runway!!! MISSA INTE, or else...

/A

Engelska, engelska, engelska...

Ja, just nu sitter jag och pluggar lite engelska...JAg satt typ hella etermiddan igår och har suttit här hela morgonen, min kära syster väckte mig halv sju -.-. Men jag måste verkligen plugga, redovisningen är imorgon och jag hade typ nte ens börjat på steget i torsdag/fredags. Men nu börjar det faktiskt komma någon vart. Har bara...två punkter kvar som jag måste skriva sen ska jag lämna in till lärere typ...aja, får fixa det imorn, men två punkter kvar! Fortsätt i den här takten och jag skulle verkligen hinna klart med mina steg i tid. Aja, nog prat om skolan.

Igår var det earth hour, någon som släckte? Det gjorde iaf jag, men när vi titta ut genom fönstrena så var det typ ingen anna ni vårt område som gjorde det...Jag tittade på Robinsson igår, har inte sett det sen dt gick på ettan vilket var åååår sen! Igår var jag också, innan jag börhade plugga;), på tårtbjudnig. Det var väldigt gott det :) Men vi var inte där så länge för hälften av alla som var där kände vi inte alls, eller hur man säger, så vi åkte hem igen efter en timma. Sen satt jag och puggade...det var typ vad jag gjorde igår. Haha, kanske lite konstigt skrivet men jag känner mig lite virrig på nåt sätt eller vad man nus äger...jag säger det som kommer upp i hjärnan helt enkelt ;)

Så, ikväll kommer Wipeout och sen ska jag nog gå och lägga mig tror jag. Tiss dess ska jag plugga gärnet (yeah sure) och typ bara ta detlugnt. Vi får väls e vad jag rioriterar högst...Men ni får iaf ha det så bra, 

puss&kram!
//Felicia

 


bjuder på en gammal ego bild

Almost ready to rock'n'roll

Nu är håret plattat, outfiten klar och det enda som återstår är smink. Jag har inte med mig kameran, men jag tar en bild på saras kamera så kanske ni får se hur resultatet blev iallafall.
Och glöm inte earth hour allihopa! Släck era lampor i en timme. Läs en bok eller ta en promenad i en timme. Själv kan jag ju inte vara med :'( Hahaha, det skulle bli lite lamt om man stängde ner all el i lokalen i en timme. haha, jag hoppas iallafall att mamma stänger av elementet i mitt rum eller något så är jag lite delaktig :)
Kom igen nu! För våran planet!

Nu ska jag inte överdriva, anyway, ska fixa det sista nu innan vi åker. Sara sa att Tania o Niki kanske skulle va på festen, vi kanske ses?

Looove / Amelia
 


60 minuter. Målet är att 1 000 000 000 människor ska släcka sina lampor. Do it!

party baby

Hej! om 5 minuter sätter jag på mig jackan och åker till sara. Vi ska fixa oss tsm och halv 5 åker vi till festen. Men ni får ha det så mycigt ikväll så hörs vi mer imorgon om jag inte har tid för något litet inlägg innan vi åker. Puss!
Amelia

Liite Twilight också...

Hitta klippet på youtube och blev fan förälskad. Låten passar så grymt bra till Edward och Bella. Älskar det asså.


The Joker

Äntligen fredag! :) Okej, jag orkar verkligen inte skriva ett inlägg så ni får nöja er med lite musik...Ha det gött

Love, Felicia


Sex and the city §§

Jag har köpt SATC- boxen :P Suckers! Jag räknade ut att hela boxen var 43,45 timmar haha :P   Kärlek!!
Aja, jág kom precis hem, mamma hämtade mig i Vällingby och så åkte vi till pizzerian ;) Myyysigt .
Men nu ska jag snart kolla på babben och måla dockor med mamma, haha vilken 'gumma' jag är :P
Jag hoppas att skitungarna lägger sig innan åtta, annars...
Imorgon ska jag till Sara och fixa mig, sedan ska vi till en fest och dansa hela natten ;) Persisk nyår ofc' Loooove, vi kommer ha det BÄST ..

Nä, nu ska jag snabbt läsa alla bloggar och logga in på facebook. Puss!
/Amelia


It's mine! *Angels singing 'halelujah'*  hahaha ;)

Ps: Felicia, vad gör du? Varfär skriver du inte? haha puss!
Och ha en skön helg allihopa!

Nooooo

Sitter och pluggar NO .. Jag är snart klar. Den ska vara inlämnad imorgon så om jag blir klar nu så är det en enorm lättnad :P
Jag gick inte på dansen dag, för att jag orkar inte riktigt. Dels för att jag måste plugga och dels för att jag är trött och har inte sovit så bra den här veckan.
Imorgon ska jag till skolan igen. Jag tänkte redovisa spanskan men jag hittade en massa nya ord som jag inte kunde, och så lovade jag en kompis att jag skulle redovisa tillsammans med honom. Aja, annars går det bra :D
Jag har 3 steg som jag ska hinna klart innan lovet. Jag kommer nog hinna ;) Det enda som är stressigt är Svenskan, but I will make it!!
JUSTE! Jag fick veta idag vilket betyg jag fick i matten steg 15; MVG !!!!  Haha, exakt- För att få det skulle man ha minst 10 VG frågor på provet rätt och minst 1 MVG fråga rätt. Och gissa vad jag hade? Jo, 22 G frågor, 10 VG frågor och 1 MVG fråga. Moahaha. :P  Haha, Peter ba: Det var på gränsen. Jag ba: Nejnejnej, det var exakt !!   
Haha, visst låter det mer proffsit att säga exakt än på gränsen. Lär dig Peteeer!
Aja, nu känns det lite som att jag babblar. Imorgon ska jag till Vällingby och köpa en grej . Maria följer med. Jag ska kolla lite på en vårjacka också, och lite kläder bara ;)  Det är fett mycket saker som jag vill ha !!

Aja, nu ska jag göra klart uppsatsen och sedan ska jag bläddra i h&m- och elloskatalogen :P

Chau!   /Amelia


uuusch, hahaha. Man blir äcklad när man ser vad det står :S


Dagens låt;
 

Rent hus

Hej! Jag är verkligen inte på blogghumör just nu, jag vill fokusera på skolan och renoveringen i mitt rum som tar en evighet. Hyllan är ju uppe nu så jag har börjat packa upp lite och så ;) Men det är sååååå mycket kvar att göra i mitt nya rum !
Idag i skolan redovisade vi kursen, det gick helt okej . Vi fick ingenting vi skulle tänka på. Men jag bryr mig ändå inte riktigt om redovisningen, för det var ju bara Godkänt nivå.
Menmen, nu ska jag kolla på rent hus, haha sån är jag. Älskar programmet! <33

Ni får ha det super!
/Amelia

PS: Inte mycket bloggning den här veckan, kanske 1 om dagen, inte mer. Jag måste hitta inspirationen först. Puss!

klimatdiagram

klimat diagram gör vi imorn amelia ;) orkar verkligen inte idag

Bella's Lullaby

Halloooo :D JUst nu sitter jag och lyssnar på bellas lullaby av typ yirumi, från Twilight <3 Snart kommer den ut och då ska jag va först och köpa den fan! hahaha. Iaf, idag redovisade jag, frida och amelia kursen, gick nog bra tycker jag. petter satt och log iaf så jag hoppas på det bästa, men vi får väl se. Sen har jag och julia typ blivit uppfluttade nu i spanskan, uppfattade jag det som, men jag vet inte om jag verkligen ska byta, för jag tycker om gruppen som jag är i nu, men nu när vi ska byta lärare så ska vi gå igenom det j´som jag och julia precis har gjort så det känns tråkigt att gå igenom samma saker igen...men vi får väl se, min lärara som jag har haft hittils har sagt att vi kan vara lite flexibla om vi vill, och jag tror att det betyder att vi kan välja mellan lite då och då, vilket kp vi ska gå på, tror jag att hon sa...aa, men vi säger så :)

ikväll kommer room service och grey's och just nu går vänner som jag snart ska vända mig åt. imorn ska jag göra klart mitt steg i svenska som jag måste redovisa antingen imorn eller på fredag. we'll see.... men ni får ha en bra kväll, och hoppas ni har haft en bra dag ;)

pussar och kramar
felicia


njut av denna sötsak

Cole & Dylan Sprouse

Home sweet home. Jag har varit duktig och faktiskt pluggat ikväll. Så har man uppnått sina dagsmål för första gången på väääldigt länge, haha. Just nu har jag precis käkat äpple och oboy (Jag vet, världens bästa kombination *inte*hahaha) och som vanligt har jag varit inne, eller är lite rättare sagt, på youtube och kikar lite. Imorgon så ska jag träna för första gången på vad är det, två veckor? hahaha, ska nog bli ganska skönt faktiskt, när man inte tränat på länge känner man sig i behov av att få röra på sig. Jag hoppas att Frida kommer då också så att vi kan jobba lite mer med kursen, det är verkligen viktigt. Jag seriöst stryper dig om du inte gör det! Nej då, så elak är jag inte...Bara nästan ;)

Men nu ska jag kanske läsa lite och sen kanske man ska försöka sova? Jag vet att det är tidigt, men jag tycker det är skönt att få ligga och bara ta det lugnt. Sömn är guld för mig! 

Puss&kram
Felicia

Förresten, asså jag såg Cole och Dylan Sprouse på Ellen DeGeneres show förut, och shiit dom har verkligen växt till sig. Vissa "barn" kändisar tror man är typ yngre än sig själv för dom ser så himla små ut. Jag har suttit fastklistrad framför deras "The suit life of Zack and Cody" förut när vi hade Disney Channel, men då för att jag tyckte att det var bra, haha. Nu sitter jag desperat och letar efter nya klipp på dom på youtube, asså enligt mig är dom stekheta! haha, Dylan har jag aldrig gillat särskilt mycket, men han ser faktiskt inte så tokig ut nu, men Cole är ändå minfavorit :) Hahaha, jag faller verkligen för alla så kallade "barn" skådisar. Tyck vad ni vill, jag orkar inte bry mig :) Här får ni ett klipp då ;)

 



Rum


Bilden har inget att göra med texten. haha



Hej! När jag kom hem till mamma hade de redan flyttat ner mina saker och min säng. Så nu har jag ett nytt rum på nedevåningen. Allt står i en stor hög och det är bara en stor röra alltihopa! Tyvär glömde jag kameran så ni lär inte få så mycket bilder denna vecka (  =(  )  . Nu ska jag söka efter lite nya billiga möbler på blocket.


Pössellipösspöss
//Amelia

In da school

Japp,nu sitter jag och ameliaoch busar litye i skolan :) Naej,vi sitter faktisktoch jobbar ,duktiga som vi är.JAg tänkte bara säga hej till er allaså detta bluir inget långt inlägg Idag ska jag plugga när jag kommer hem tror jag. Amerlia l'äser igenom ett litetmejl som hohn har fått fråhn mig, ör alla ni som är intresserad. Det här tangent bordet är fett dåliugt, kan knappt skriva på det...Aja, nu måste jag börja jobba igen, hopppas alla har det kul,även fast jag vet att precis INGEn kommer att läsa de här nu i skolan,pådagen liksom;) Vänta juste,på lördag kanske jag ska rtill Maria till skansen och ko0lla på lite artister eller nåt,det är ju earth hour då;) ska ni släcka era lampor?:) Det ärmýcket fel i denna rext,men blame the tangentbord! hahah

Puss & kram
Felicia

Wipeout!!

Nya hinderbana :P 
missa inte! Sanningens ögonblick efter , don't ya miss!

Gossip girl

Kollar på gossip girl med lukas, fast han försöker byta hela tiden! Men jag brottade ner honom, moahaha.
Idag har jag varit på ikea, och så pratade jag och Felicia i telefon i en halvtimme. 

Nu ska jag titta på tv och .. vet inte:)

Puss!

/Ameliaaaaaaa


Söndag morgon






Vakna imorse av att mamma ropade på att jag ch syster skulle gå upp, viklet jag dock inte gjorde, men då jag lite halvt vakna av henne så kolla jag på klockan och tänkte först att det var fredag, sen bah, "mamma, vad är det för dag idag?" så tänkte jag lite, klockan var tio och om dt var fredag så skulle jag ha försovit mig. sen, utan att ha fått något svar, och man känner sig lite stressad ifall det nu skulle vara fredag så slog det mig att det var söndag. Hahaha, för allas intresse ;)

Idag hoppas jag att det blir något med Amelia, men jag borde ringa snart, för senare på dan ska jag fira mina systrar som fyllt år i hässelby, så vi måste hinna innan det. Just nu sitter jag och spanar in lite bloggar och lyssnar på musik. I helgen såg vi bl.a vingar av glas och hundtricket, där sötnosen alexander skarsgård är med. Asså jag höll på att smälta, han är ju bara för söt asså! Speciellt i Vingar av glas :) 

Men nu ska jag gå och försöka få tag på Amelia, sen får vi väl se vart det bär av idag. 
Förresten, igår fick jag ett par nya skor och två tröjor :) Ska se om jag hittar några bilder på nätet...

Nej det fanns inga bilder på tröjorna, men dom kom iaf från bikbok ;) Skorna kommer från stadium, race marine. Ser om det finns nån bild på dom då...
 

Yes, här är dom :)

Pussar och kramar!
Felicia

Hemma

a, nu är man då hemma igen :)Har vart en helt okej kväll, kul att se alla igen. Imorgon ska jag höra av mig till amelia som skulle ha ringt idag, täänkte prata om imorgon...;) Gud det var längesen jag hitta på grejer med kompisar på helgen! Men nu ska jag dra mig till kojjs, så hörs vi väl kanske imorgon? :) Jag antar att ett inlägg kommer slinka in någon gång.

Dröm sött
Felicia



Hos Lisa

Hello bloggisen! :) Nu är man hos Lisa och flummar. Kvällen igår spenderades framför teven för det mesta, det slutade med att vi alla (tror jag? haha) somnade till freaky friday, haha vet inte hur många gånger jag sett den hos Lisa! :O haha, favvis ;) Idag har vi liksom igår spenderat dagen framför teven och spelat tecken :) va fett kul, har inte gjort det på hur länge som helst! Nu har vi precis käkat lite lunch och ska ävl lite smått bötrja förbereda oss för kvällen i starbo, klasträffen :) Ska bli fett kul! Vi har haft fett kul, hoppas ni haft det lika bra;) Men nu ska jag dra mig härifrån, så hörs vi kanske senare, kanske inte. Vi får väl se när jag kommer hem ;)

Puss och kram, Felicia

godmorgon.. 09:30 ?!

Hej! Asså vi vaknade 09:30 imorse typ.. och vi var uppe till kl 4 ?! Hahaha, klockan 12 satte vi på Titanic som slutade typ kvart över 3. hahaha. Amanda somnade efter en kvart och vaknade vid eftertexterna :P  Men jag grät inte. Jag brukar inte gråta när jag ser den, bara nästan. Men den är så j*vla bra asså! Så fin, de gör allt för varandra. Aaaaw <3


Aja, nu tittar vi på tv. Amanda ska hem om en timme. Pappa håller på och renoverar i tvättstugan. Idag ska jag kanske plugga. Det beror på hur länge Kamna är här ;) Jag ska till Ikea också, hahaha. Jaaaa,  det är min dag. Jag uppdaterar senare!

An iceberg, an iceberg!




UschUschUsch! Ryser bara man ser bilderna ... :S


Kamna och Amanda, my heroes!

Asså jag var lite deppig för att jag inte skulle ha något att göra denna fredag, och så när kag åkte bussen så gick amanda på ;) Vi bestämde vi att vi skulle hitta på något. Och när vi gick av bussen ringde Kamna och frågade om vi skulle hitta på något. Och nu sitter vi här och kollar på Bruce den allsmäktige. Vi har köpt ben&jerry's, läsk och godis. Sen ska vi tända ljus äta gott, stänga av teven o datorn och bara snacka =)
Jag och Amanda hade askul innan vi träffa Kamna haha, berättar imorgon. Bilder kommer att tas som ni får se imorgon .
Kort inlägg, vill ju inte vara osocial, pusspuss!

Glad, gladare, gladast

Asså, ååh vad jag är glad. Inte nog med att jag vart jätteglad när jag, Bea och Maria kom ut från skolporten av någon anledning? och nu så är det bestämt att jag, felicia och lisa ska ha en liten sleepover imorn :D fett glad jag är asså, har inte träffat dom på hur länge som helst :O Det var typ det enda jag skulle säga, vi får väl se om jag hinner slänga in ett inlägg imorn, annars får ni ha det bäst! :D

Kärlek till er alla
Felicia

Bjuder på en bra lååt :) <3

glada jag :D


Jag saknar Faluuun!

Hejsan svejsan! Nu hade jag tänkt ta ett varmt och avkopplande bad efter dansen som gick väldigt bra. Jag och Elvira har alltid lika kul när vi åker hem efter! Nu är jag i princip klar med mina mål och jag är jättestolt över mig själv, eftersom att jag gjort klart 2 projektsteg den här veckan. Pappa och lärarna är också stolta. Duktig är man :)  
Näe, nu ska jag hoppa in i det ångande vattnet och bara drömma mig booooort. Efter det ska jag försöka ta itu med min hög av kläder som är uppe i 2 meter hög och rätta engelskan som jag fått respons av 2 lärare + pappa IDAG!
Ni får ha det great!
Puss.. /Amelia

Pluggis dag

Hej! Asså, jag är verkligen stolt över mig, jag har pluggat fett bra idag! Först redovisade jag och Julia spanskan och vi ligger tydligen väldigt bra till :D Känns ju inte helt fel ;) Så jag ligger fortfarande i fas, det ska jag försöka göra ett tag till också...vi får se hur det går haha. Sen jobbade jag lite kurs och det känns faktiskt lite bättre nu än det gjorde förut. VI har inte lika mkt kvar, men vår lärare säger att vår klass måste ha klart allt G - arbete imorn till bgn, och det är bara vår klass typ som ska det, såvitt jag vet :S Fett jobbigt, men i can make it! (: Efter bgn var jag också så duktig att jag stannade kvar och jobbade :O Ovanligt det. Jag, Maria, Bea, Julia och Amelia (alla i det rummet då, haha) hade en liten pratstund med Petter, sen började jag faktiskt jobba med min budget i matten. Känns inte så svårt som jag trodde att det skulle vara, men  nu är jag stuck. Haha. Runt fyra så åkte jag och Maria hem, efter att ha varit på Ica (måste lära mig det, säger alltid vivo, för jag tror att det hette det förr haha) Där blev det risifrutti så klart ;) haha, ni msåste tro att jag är helt sjuk, eller något åt det hållet, och det är jag nog antagligen? :S hahah. Sen när vi gick till bussen kom den precis så vi kuta över vägen och hann komma in innan den försvann, typ min vardag, fast jag pallar aldrig springa typ om jag inte är nära busshållplatesn, *latmask* haha. När jag kom hem märkte jag att klockan redan var halv fem, kändes jättekonstigt eftersom att jag brukar komma hem runt tre, och nu var liksom typ alla hemma....Sen åt jag middag och nu sitter jag här:)
Ikväll kommer väl ingenting, såvitt jag vet. Jag kanske ska lägga mig tidigt och läsa istället? Får väl se, men nu ska jag skriva en analys och en synopsis om en reklam. Sen kommer jag vara fett proud, om jag nu hinner...Jag har tjugo minuter på mig innan vänner börjar! :O

Kärlek till er alla
Felicia


Eventually 

tema dag

 
Linne - h&m
tröja - h&m (i paris, haha)
jeans - SH

Idag hade vi tema dag i skolan. Först var vi i Spånga Folkan och lyssnade på nån gubbe som pratade om internet och vad som kan hända typ? Han snackade i en och en halv timme, men det var inte lika tråkigt som jag trodde att det skullegrupper vara ;)  Sedan skulle man gå tillbaka till skolan, men det var asmånga som tog bussen istället. Bland annat jag. Sedan åt vi lunch, ääääckligt är ordet. Och efter det delades vi in i grupper som vi skulle argumentera en massa frågor med.
Efter skolan åkte jag direkt hem och nu sitter jag här och pluggar, tittar på tv och bloggar <3

// Kyyyyyyss Amelia

Nat Wolff


asså, jag tror det är första gången som jag verkligen gör det jag säger att jag ska göra. Fixade både engelskan och spanskan innan klockan hann bli tolv :)

Var inne på youtube as usual och hitta en ny låt av min favorit :) Jag vet att alla tycker att han/dom är fett töntiga, men jag älskar dom, sen får ni väl tycka vad ni vill ;)


The World - Nat Wolff

Sjuk "/

Idag vaknade jag med värsta huvudvärken, kändes som att hela huvudet skulle sprängas :O Så det blir ingen skola för mig idag. Jag har fram tills nu legat i soffan och tittat på High school musical 3, men jag får typ värsta tvångstankarna att jag måste göra något vettigt, så jag har bestämt mig för att plugga in alla glosor på spanska och göra engelska läxan till imorgon, minst. Sen borde jag komma på vilken reklam jag ska analysera, jag är helt stuck där. Jag vet att det inte spelar någon jättestor roll, men jag kan bara inte välja :/ Så det är väl vad jag ska göra dag. 

Kärlek till er alla
Felicia

P.S. Jag har inga pengar på mobilen, så ni som messar mig får inte tro att jag inte vill svara, haha. Bara så ni vet ;)


..rubrico..

Pluggar och tittar på "Den rätte för rosing". Uppdaterar kanske lite senare. Jag pluggade igår, det var därför jag inte kunde skriva.

Avslutar med en gammal bild. Kram!

/ Amelia

Huvudvärk

Åååh! Jag har världens huvudvärk! :O irriterande! Dagen har gått ganska så långsamt, och knappast en av dom bästa/roligaste. Men jag tog mig genom det. Efter skolan vart det yingen träning eftersom att alla var tvungna att stanna och typ jobba med kurs, i varje fall 7.1. Amelia bestämde sig för att hänka med mig, så vi vart till ica typ, och köpte risifrutt, as always. Haha XD. När vi kom hem till mig åt vi risifrutti och mackor, sen var  vi så otroooooligt duktiga och jobbade oss igenom en massa kursfrågor. Kändes skönt att få något gjort. Imorn är det temadag, då ska vi typ först till spånga folkan på någon it försläsning, sen ska vi tilbaka till skolandär vi typ ska delas in i olika grupper och diskutera massa saker. Men man kommer inte hamna med någon från ens egen basgrupp, bara från dom andra. Trååkigt! Fast ioförsej, kommer jag med, amelia, elelr någon av tjejerna från 7.5 så kanske jag överlever :) Iaf, nu ska jag typ bara ta det lugnt, och kanske läsa? Aja vi får se. Ikväll kommer allt; Vänner, Vänner, Den rätte för Rosing, Desperate Housewives och Christine. Typ allt jag följer förutom Wipeout typ och Grey's Anatomy. Fast jag ser typ vad som helst, förutom natur och djur kanaler, som alltid går här hemma. Hatar det -.-haha.

Kärlek til er alla
Felicia


 "I used to have a friend called Joey. I don't  anymore."

Kattungar

GODA NYHETER: Har precis varit och kollat på två supergulliga kattungar som vi ska köpa om några veckor. De är så sööööööta! En är grå och ska heta Gråbo, och den andra är svart med lite ljusa och röda ränder. Den ska heta Chili.
Idag har jag pluggat matte i typ 4 timmar. Nu är lite klart haha. Imorgon ska jag prata med Peter och ta respons och på tisdag ska jag försöka göra provet.


DÅLIGA NYHETER: Jag måste börja med röd/svart pist uppdraget i kursen också. Och jag måste öva in alla glosor i spanskan. Jag måste svara på alla frågor i kursen från förra och denna vecka. jag måste läsa typ 5 sidor om någon religion som jag aldrig har hört talas om som vi ska ha i vårat så kallade "paradis".. Jag behöver koppla av! Fast det känns som att "koppla av" är det ända jag gör nuförtiden. När man har så mycket att göra, blir det så mycket att det slutar med att man inte har gjort ett skit..... *suck*


Nu ska jag kolla på Sanningens ögonblick. Puss!
/Amelia

Side

asså gud ad jag längtar till i sommar alltså! Jag trodde att jag skulle gå och oroa mig över det hela eftrsom jag är så himla flygrädd, men när jag såg bilder på hotellet och stranden och själva staden (Side heter stället jag ska till ;)) och aså shiiit säger jag bara, det ser så grymt mysigt ut. Jag kan knappt bärga mig tills vi ska åka.

Idag har jag sovit, ätit, städat, tränat (:O), städat, duschat, ätit, suttit vid datan, tittat på en fjärdedel av en film typ, och pluggat. Tycker faktiskt att jag har skött mig rätt så bra idag, inte suttit så mkt vid datan och teven, som brukar vara sällena jag fastnar vid efter frukost. haha. Och igår diska jag till och med :O. Muy bien Felicia! (:
Ikväll ska jag kanske plugga lite kurs om jag klarar av att klura ut vad topografi betyder, annars får jag väl läsa min bok, dock inte mig emot XD Sedan hoppas jag att Amelia blir online på msn, just nu är hon typ upptagen, och jag MÅSTE prata med henne om kursen. Men nu ska jag leta efter beskrivning till topografi i Geografi 7 -.-

Kärlek till er alla
Felicia



hotellet vi ska bo på (:


min helg

Hejsan Hejsan. Jag skrev inte igår eftsom att jag var lite busy och så var det ju melodifestivalen, hello? Jag röstade på Emilia och sen röstade jag på Molly för jag tyckte så synd om henne. Hon fick typ 2 poäng?  Stackarn. Men hon var ju med i finalen fan, så man ska väl inte klga allt för mycket. Malena eller vad hon hette vann... Det var ganska bra tycker jag ändå, för asså låten är bra och inte så "vanlig" så jag tror att hon kan lyckas ganska bra i eurovision i Moskva.

Idag ska jag plugga, hjälpa mamma med tvätten  och för övrigt städa och rensa i mitt rum. Jag kommer inte hinna allt, men så mycket jag klarar av ska jag försöka. Mark är snart klar med min dörr som han började på igår! Eller det är typ klart. Jag kan dock inte ta kort eftersom att mn kamera inte har några batterier och laddaren o allt är hos pappa.

Nu ska jag börja med min lilla "2-do-lista",, chao!
//Amelia


Hahaha, Saras och min fest. När vi var små'!

Turkiet i sommar!

nu är det bestämt att turkiet blir vårt resemål i sommar :) va där för några år sedan, riktigt mysigt. vi åker två dagar innan min födelsedag, så liksom förra gången vi va där så firar jag min birthday där :D åååh vad jag längtar. ska bli skit kul :)
idag vart det typ soova hela dan, fast jag baka typ efter frukost, innan jag gick och la mig igen....haha. aja nu är det melodifestivalen som går på teve här hemma, så ska väl gå och se på det. det är väl final idag?

Kärlek till er alla
Felicia


en väääldigt gammal bild ;)

Klassträff

haha, jag kanske ska på någon klassträff och träffa mina gamla flummkompisar <3 (: saknar dom grymt mkt, men är inte helt säker på om jag ska gå eller inte. dels så ska man ju bada, och jag tycker väl att det är helt okej att göra det men det är inte så att jag älskar att göra det liksom. så jag vet  inte...och sen vill jag veta vilka som kommer, för jag vill att dom som jag va med ska komma och om dom inte kommer så blir jag väsrta ensamvagen och det vill jag inte...men jag får se. det skulle vara väldigt kul om alla kom, men det tvivlar jag på att alla kan. iaf, träffen ska ta plats nästa heög, 21 typ.

idag är det fredag, yesyesyes! :D idag har jag vart i skolan och där redovisade jag faktiskt matte 11, i'm very proud. nu ligger jag i fas igen. skööönt. i helgen ska jag jobba med svenska 16 och spanska 11, det är väl det som är vikigast att fixa. men det klarara jag ;) hoppas jag iaf.... efter skolan gick åkte jag hem till maria, efter en lite osäker busstur...haha, i satt liksom på nån sån där grej mellan sätena i början av bussen och i varje sväng typ höl vi på att ramla ner hahha. iaf, sen när vik kommit hem till maria så skapade vi choklad milkshakes som vi sedan drack framför teven och tittade på mr. beans semester, hahaha. fan va rolig han är, så himla sjuk. och ful. haha. vi satt och tyyp gap skrattade när hans cykel hade blivit påkörd av någon militärbil eller nåt hahahaha. och han gjorde nåt läte efter det när han såg på det inspelade på sin videokamera, hahaha, fett kul asså haha.  sen gick jag hem och käka, sen satt jag och lyssna på musik och sen lekte jag faktiskt lite med lillasyster och nu sitter jag här då. ikväll ska vi se på nån irene huss eller nåt och imorn blir kanske liite plugg, vi får väl se. blir inget mer inlägg för mig ikväll tror jag. men ni får försöka överleva ändå ;)


Kärlek till er alla
Felicia


Breath - Taylor Swift
låten jag lyssnar på nu. vidon hitta jag nu och den var fett bra enligt mig!

Sleeeeeepover

Hej! Jag skriver från Amandas dator ;) Om 20 minuter drar vi till Jakobsberg centrum och möter Sara, då ska vi handla lite gott till ikväll och sedan drar vi hem till mig.!  Jag kommer nog inte skriva så mycket ikväll, kanske inte nått alls men vi får se. På söndag ska jag försöka plugga så mycket som går jag orkar... moahaha
Idag redovisade jag svenskan, sedan snackade jag med Petter om engelska steg 15 som går jättetrögt för mig. Sedan hade vi idrott och vi dansade bugg.Jag fick vara med samma kille hela tiden(I en timme!!) , hahah. <3

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan måste vi nog gå. Men ni får ha världens bästa fredag! Och nu är det helg! Jippi!


Det vore inte direkt fel att åka utomlans nu.. och bara komma undan från skolan och allt .



Godnatt


Hittade precis den roliga videon. Eller den är inte så rolig egentligen, men om man flummar ett tag och så kollar man igen,
DÅ skrattar man. Hahaha. Jag skrattar varje gång, med det är ju jag ;)

Nu ska jag bara logga in på faccebook och se om något har hänt, sen gå och lägga mig, godnatt säger jag till er alla!

//A

Dans

Hej. jag kom hem från dansen för ca 1 timme sen. Jag har varit väldigt duktig den här veckan, jag har pluggat varenda dag *stoooolt*. Och två dagar bloggade jag inte ens, haha, förlåt för det. Men jag kan ju inte ta bloggen före att plugga. Ändå pratar pappa och mamma just nu i telefon om varför jag har tagit bort 3 steg ur min terminsplan. Jag orkar iiiiiinteee. Fan, nu hörde jag mamma säga: Vi kanske måste sitta med henne och plugga inte bara en liten tid kanske en hel dag. En hel lördag eller söndag. (Jag ba: whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat the f-k?!!!!!) I ain't gonna plugga en hel LÖRDAG. Ingen av mina föräldrar kommer orka det, hahaha.
Åh, nu hörde jag henne säga: Men såklart hon måste få en liten belöning... En morot, hahaha.... (yeees, me like)

aja, nu får ni inte höra mer haha, det är väl lite privat?! haha
Idag har jag vart i skolan, inget kontigt med det. Efter skolan åkte jag hem, pluggade och åkte till dansen. Det gick bra, men jag klarade inte av uppvärmningen så bra. Jag kolapsade 10 sekunder innan alla andra fick sluta. haha. Men jag har hostat i 3 veckor fö fan?!Det e inte konstigt att man inte orkar göra plankan 1,30 min. Inte jag iallafall. haha- det är dans, inte nån j*vla styrketräning.



//Amelia

Show me what i'm looking for


Morsning korsning

godmorgon alla morgon pigga! (: idag gick jag upp när väckarklockan faktiskt ringde, vilket gjorde att jag till och med blev klar tidigare än vanligt! sååå, idag ska jag och livia antagligen redovisa engelska 14 som jag igår på mitt ph sa att det kanske inte skulle gå förrän på måndag, kanske fredag. och nu blir det ännu tidigare, fett bra! :O :D haha
nu ska jag väl ta och titta lite på youtube as always sen blir det ut i kalla snön för att ta bussen till skolan som maria inte får missa!

Kärlek till er alla
Felicia


I can't stop my tears

nu ska jag jobba med engelska, sen blir det vänner (fast det är redan börjat )

asså, den här låten är helt otrolig! jag börjar alltid gråta när jag hör den. vet inte om den är så jättesorglig, mn det är typ sättet han sjunger på, melodin...

Kärlek till er alla
Felicia

Goo Goo Dolls - Iris

Smälter

Oh, så vacker så att jag nästan börjar gråta. Ärligt. Så himla bra!

outfit.


Kofta - Ginatricot
Linne - H&M
Jeans - Bikbok


Orkade inte skriva igår. Kollade på tv och pluggade samtidigt (fiffigt eller vad?). Hoppas ni inte missade projekt runway igår. Bästa programet ever asså. Men det är dåligt att den går så sent, och sex and the city går alltid efter. Så det hela slutar med att jag lägger mig kvart i tolv och somnar en kvart senare... Klockan 00:00

Idag har jag vart i skolan, hade inga kp-pass så det var great. Och vet ni vad jag märkte idag? Jag har blibigt lite snorig!! Asså nu har jag faktiskt hostat i ca 3 veckor, och min medecin än väl slut om några daar. Och är inte hostan borta då så vet jag inte vad jag gör. Det är inte direkt kul att sitta och försöka hålla in sin hosta på ett kp-pass, för det ser ut som att jag ska börja gråta eller nåt då, hahaha. Folk måste ju undra?
Iallafall, haha, efter skolan fixade jag alla papper till kursen, häftade ihop alla lösa papper som flög omkring i min väska och väntade på Maria. Hennes grupp ville att vi skulle stanna kvar men hon skulle inte ens stanna kvar? Efter ett tag sprang vi ner när ingen såg och jag ba: Klä på dig snabbt så han (Petter) inte ser. Och så när vi stog och klädde på så hör man Petter skrika: Maria! Vart är du påväg? Du måste prata med din grupp!!
Iallafall, vi kom undan tillslut och när vi var på väg hem började Pontus, Fredrik, Erik, och några fler(?) kasta snöbollar på Maria ahaha. Och sedan lite på mig och sedan på Saga och alla som kom efter oss. Ja.. snöbollskrig blev det och det slutade med att vi fick springa till bussen. När vi var hos Maria, så ramlade hon in i busken haha, jag trodde att hon grät men hon skrattade hahaha. Hos Maria gjorde vi milkshakes som var asgoda och mackor. Sedan började vi plugga lite och titta på lite youtube-klipp. Hahaha Maria visade en asrolig som vi skrattade asmycket åt, här kommer den:
 AHH KAN INTE HITTA DEN! Jag lägger in den om jag hittar den. Här är dagens låt då ;)

Assa jag ska rösta på den 1000 gånger på lördag!
Emilia - Your my world

Nu ska jag kika in bloggar. Puss!

Fearless

Just nu sitter jag och lyssnar på Taylor Swifts nya album, fearless. Jag har hört två låtar förut som jag älskat typ, sen började jag lyssna på den här "love story" som spelas på radion hela tiden också, och sen börja jag lyssna på lite fle låtar och märkte att jag diggar faktiskt typ alla hennes låtar. Intresseblocket antecknar ;)

Idag var det skola. Helt okej, men jag är så grymt långsam när jag äter frukost (kan man inte tro när jag käkar lunchen i skolan på högst fem minuter :O haha) men iaf, så idag blev jag typ fett sen för jag visste inte vad jag skulle göra med det, men när ja fixat nåt så sprang jag ner till mamma för att kolla om det var okej, eller om det var sjukt konstigt, och till en början så sa hon att det såg helt okej ut, sen sa min då okära syster att något var fel och mamma bah, oj, ja det varväl inte så snyggt, och då fick jag damp ryck och började slå henne (min syster) och skrek til henne något vanligt som jag hatar dig eller du är störd, och så sprang jag upp på mitt rum för att bara låta håret vara utsläppt och gå runt med ostyrigt lockigt hår hela dagen. alla säger att jag har så himla fint hår och att dom också vill ha det, men jag svär, och alla andra som har lockigt hår, att ni vill inte det, för när man väl har det så är det bara grymt irriterande. Gud jag skulle göra mycket för platt/vågigt glansigt hår. okej, nu har jag skrivit vääldigt mycket om hår.

lite mer om dagen då...okej, juste då missade jag bussen också, och jag trodde hela tiden att jag skulle komma försent men jag hann! :D och idag glömde jag inte mina nycklar som jag gjorde igår, då jag fick ha mina grejer i snälla amelias skåp :Dsen hade jag bg med frida, sen hade vi lite engelska innan vi gick och käka. till lunch var det kyckling och ris med nån sweetchiliyoghurtsås gej, haha vet inte vad, men det hela var väldigt gott faktiskt! ovanligt nog, och ännu ovanligare så var inte riset delat i klumpar/köttbullar typ haha. men haha, det var rätt kul, jag bah kolla lite misstänkt på en bit och undra om man kunde äta den, och sofie bah, men det är kyckling , du kan äta det. jag bah okej...så gjorde jag det...jag tuggade lite och bah, hmm, lite benig kanske, så hörde man hur dt bara knäcktes i munnen och jag fick verkligen spy känsla asså :O haha, jag vah okej, titta bort så jag kan spotta! hahaha, kuligt värre :D sen fortsatte det med kurs med amelia och frida där vi fick igång värsta diskussionen om vårt land, sen vart det bg igen sen fick jag rusa hem för att hinna till träningen. Och det var det värsta! när jag var på bussen och hade plingat och allt och skulle gå av, så stannar inte den jävla chaffisen!  så då fick jag gå ändå från spåga ip till där eriks hjälpen, dom blåa hallarna bredvid :O kanske inte är så mkt, men jag är typ världens lataste person. haha.

nu sitter jag då här och har slurpat i mig världens bästa after workout dryck; nämligen oboy ;D ska väl skriva lite på läsloggen, eller inte...får se om jag orkar...haha.

Kärlek till er alla
Felicia


Jag som brunett

Stolt, trött och sjuk

asså, jag har gjort hela steg 11 i matte, utom stegtestet då. på några timmar. det brukar ta mig typ två veckor att göra ett vanligt mattesteg. men det var inte så jättelångt då. känns skönt att ha något klart den veckan man ska redovisa det. den här veckan är det då matte 11 och engelska 14. imorn ska jag fixa bokanalysen, men känner jag mig som jag gör nu så kommer jag nog bli hemma. jag har vart förkyld typ hela veckan, kan det inte ge sig nu?!?! :O fett jobbigt.

Hoppas att ni mår bättre än jag gör iaf!

Kärlek till er alla
Felicia


Taylor Swift - Love story

Bilder från igår

Haha Lukas har försökt skrämma mig, men istället är det kjag som skrämmer honom haha. Han ramlade nästan ner för trappan två gånger, hahahaha. Jag kan inte sluta skratta åt den lilla LOSERN !! hahahahaha. :D

Iallafall. ....hahaha..... här är några bilder från yesterday;


Pappa, värsta proffset på sushi haha.

Jessica. Otålig. Hungrig.


och så v ar det klart.  det var godare än det ser ut.
Nu orkar jag inte lägga in mer bilder, det tog för lång tid. Puss!

ps: Wipeout på kanal 5 klockan 20:00 och sedan sanningens ögonblick direkt efter.

/ Amelia

Angel

Detta blir ett kort inlägg. Idag har jag bakat drömmar, städat mitt rum, legat och läst och nu ska jag fixa lite plugg grejer...får se m det blir skola för mig imorn.

Kärlek till er alla
Felicia


Jag är beroende av det här klippet. Kan sitta och se det om och om och om igen. Älskar det.

Hovering

Lördag! Idag har man tillbringat lite tid med lillasyrran, som för en gängs skull inte var ett pain in the ass. För ovanlighetens skull då. Vi dissade bussen och tog en promenad till vällingby där vi köpte billy pizza (eller heter det billys pizza?)och så köpte jag såklart risifrutti, haha har typ blivit beroende. När vi kom hem så gjorde vi iordning våran lunch och slog oss ner framför teven och titta på hannah montana avsnitt, det var typ fyra olika samlade på en dvd som hon köpte i vällingby. Sen plockade hon undan allt och jag la mig ner i soffan och somnade typ, sen vaknade jag när reseten of the family kom hem. har fett ont i halsen, snorar liter (eller blir det litrer? :S) haha, och känner mig bara allmänt kass i kroppen. får se hur det blir imorn, det avgör min redovining i svenskan på måndag, MÅSTE fixa det! ååh, jag får inte bli sjuk! aja, ikväll blir det ju melodifestivalen, andra chansen. frå se om jag kommer se det eller om vi sätter på irene huss som vi fick med en tidning ett tag sen.haha, kriminalserier är typ det enda som vi ser på här. 

men nu ska jag öyssna lite på musik, läsa andras bloggar och vara lite social med msn folket. kommer kanske inte blogga nå mer ikväll, kommer väl antagligen ligga under en filt i soffan, eller sängen. så ni får ha det så mycket bättre än jag medans jag försöker friska upp mig lite ;)

Kärlek till er alla
Felicia


Miley Cyrus - Hovering
Jag och Amelia har nu kommit på att hovering inte betyder svävar, på riktigt det sätt som vi trodde...(:

Sushi :)

Åh, ikväll blir det sushi till middag! Jag ääälskar sushi asså. Sedan kommer grannarna, sari och Lukas. Då blir det melodifestivalen. Gud, vilken bra kväll det kommer bli haha. Men först måste vi åka till jakan för att handla och köpa något för min hosta på apoteket.

Vem är din favorit i Andra chansen? Ställningen just nu:

Scotts (9.0 %)Alternativ ALT1
BWO (13.5 %)Alternativ ALT2
Lili & Susie (15.3 %)Alternativ ALT3
Sarah Dawn Finer (20.4 %)Alternativ ALT4
Star Pilots (15.2 %)Alternativ ALT5
Amy Diamond (8.2 %)Alternativ ALT6
Rigo & the topaz sound feat. Red fox (6.6 %)Alternativ ALT7
Caroline af Ugglas (11.8 %)Alternativ ALT8
 



Nej, nu ska jag göra något vettigt, förutom att blogga haha. Kyss!

Andra chansen

ÅÅÅH haha, jag har asmånga låtar från melodifestivalen p åhjärnan! Duschade precis och sjöng "Your my world" hehehe ;)
Ni kanske har märkt att vi har gjort om här i bloggen? klocka, datum, nedräkning, storlek m.m. What do you think?
Iallafall, andra chansen om ca 20 minuter, spääänande?

ONEJ! hahaha det e ju fredag iag hahaha, då är det "Så ska det låta" på teve istället, jippi! Pappa och jag ÄLSKAR så ska det låta. Let's dance är bara ett reserv program haha. Men gud, det känns verkligen som att det är melodifestivalen ikväll.
Hahahaha *amelia skrattar*
Nu ska jag snabbt spana in bloggar och sedan blir det ostbollar, coca-cola och så ska det låtaaaaaa.... Puss!

Godmorgon!

Godmorgon alla morgon bloggläsare! (: Idag har vi som vanligt sovmorgon, och jag har varit extra snabb idag så jag tänkte att jag skulle hinna med ett litet inlägg ;) Idag ska jag redovisa svenskan, måste bara skriva slytreflektion, och fixa svaren till word från mitt block. snart ska jag gå hem till livia, innan vi går till hennes busshållplats. hoppas att ni får en mysig fredag!

Kärlek till er alla
Felicia

Bokanalys -.-

Jag sitter just nu och skriver klart min bokanalys. det är rena rama sömnpillret asså. haha, jag skulle fråga mamma vad man kan kalla stora gräsmattor, och jag bah" Mamma, vad kan man kalla stora gräsmackor?" hah, hon bah, "eh, va?" hahha, så grymt trött asså! :O och sen vart det fett irriterande i skolan idag också, asså jag hade suttit i en och en halvtimme och skrivit tre sidor på word vilket vr hela min filmrecension och början av bokanalysen. så glömmer jag att spara. jag menar, hur dum får man vara? :O aaaaw!

imorn ska jag ha mys med becka i vällingby, vi ska se på bio och käka :) najjs :D men det blir på kvällen runt sex tror jag...;)  nej nu ska jag fortsätta med analysen nnan jag tuppar av på tangetbordet.

Kärlek till er alla
Felicia

seriöst, man kan inte göra annat än älska den här bruden <3



Trötter

Skrev inte igår. Orkade inte, ska berätta ite snabbt;   Jag gick upp kl 9 och kollade på tv tills 11. gjorde mig iordning och åkte, blablabla, träffa Fellan 12:50 oh så åkte vi med alla andra elever till.. aa, nånstans ;)  .. vi klättrade aslänge och vi var bäst såklart. Åkte hem, dog framför tvn och var lite social med pappsen. Inte så mkt mer den dagen, målade naglarna ljusrosa och duttade så att det blev "frassigt?".

Idag har jag vart i skolan med Fellan och Maria och blev lite sne för jag trodde att Frida skulle komma som varit i USA och tävlat i cheerleading :D Hoppas det gick bra för dem och att hon kommer imorgon! När jag kom hem åt jag lite vindruvor och bakade sedan muffins. Fast jag insåg att vi hade alla ingredienser förutom socker så jag sprang över till grannen och fick lite. När jag kom tillbaka hade jag 3 missade samtal från Sari. Jag ringde upp henne och hon sa att Lukas skulle komma. Han hade tydligen åkt direkt efter skolan? haha, han hjälpte inte så mycket med bakningen men med smeten hjälpte han väääldigt mycket, moahaha! Sedan diskade jag.. var social.. åt middag.. och nu sitter jag här :D
Jag gick inte på dansen eftersom att jag hostar så mycket, men jag tror nog inte att det är så svårt att lära sig nästa vecka.
Puuuuss!


Lukas retar mig för min smutsiga spegel :(    
outfit;   tunika; gina
svarta stuprör:    hmmmm?  h&m kanske?
halsband: paris i Fraaankrike


Hahahahahahahahahahah !!   Lukas you little kårvunge

/ KRAAAM AMELIA


Melodifestivalen några år sedan...

haha, jag hörde typ den här dag efter dag som introlåt till nåt på teven, och då fick jag värsta rycket och börja kolla på massa gamla låtar från melodifestivalen. när jag var liten hade vi ett band i bilen och jag typ älskade dom!hahaha, tänkte lägga in några ;) snäll som jag är! (:




 


 
 


 

 

 

 

 

 

haha, sen hitta jag en ny version av hooked on a feeling av nån annan artist typ...vilken tycker ni är bäst? jag diggar nog mer originalet ;)

 

Kärlek till er allla
Felicia

Klättring

Ja idag vart det klättring i solna typ eller nåt där i närheten :S JAg och Amelia ÄGDE, ahha!, nej men allvarligt vi var faktiskt rikigt duktiga, eller vad säger du, amelia? :P det var väldigt kul, men jag har fett ont i armarna och är väääldigt trött! ::O

just nu sitter jag och chattar med lisa och annika på msn, kuligtkuligt! (: ikväll ska jag titta på grey's och sen blir det väl nattinatti för mig, eller innan jag läst ur breaking dawn<3 haha. okej...har inte så mycket att säga... hoppas att ni har haft en så bra dag som möjligt, för det har jag ;) lägger in dagens låt då ;)

Kärlek till er alla
Felicia


Mad - Neyo (tror jag den heter...? haha felicia har koll)

Demokrati




Hahaha, jag satt och läste om demokrati (100% plugg). Och det är så himla tråkigt så att man kan bara gå och dö! Haha, tillslut råkade jag somna! Sen kom pappa in ba: Men Amelia, jag sa ju att du inte skulle vara uppe till elva igår bara för att se ett program... bla bla bla.. jag: Men det e ju demokratiiiiiii !!!

Så himla tråkigt asså. Aja, lite har jag läst iallafall. Men jag vägrar faktiskt läsa i "därför DEMOKRATI" för det var den jag somnade av. Och asså sidorna är as långa och innehåller nästan inga bilder!  

Release me

Asså shit, jag bara älskar denna underbara låt! :O men om en vecka när jag lyssnat sönder den kommer jag väl aldrig vilja höra den igen...haha

Idag skulle man stanna bara för att det blir massa strul med typ ph samtal och massa grejer :S från början satt amelia med mig, men sen vart man dissad då :O haha, it's okay. men jag satt och skrev lite på min filmrecension och läste min nya bästavän, Breaking Dawn...Tillslut efter att typ alla tjejer från klassen hade gått så satt bara jag och fyra killar kvar typ, som var ärliga och stannade haha. (duktig som man är) Klockan tre fick vi äntligen sluta och jag begav mig hemmåt istället för att träna. eftersom att jag vart tvungen att stanna så hade jag aldrig hunnit dit, hade jag gått dit ändå så hade det bara varit tjugo minuter kvar så det kändes lite onödigt :P
Hemma gjorde jag iordning minskål med flingor och mjölk as usual och slog mig ner vid teven där jag och syster tittade på "Bron till Terabitia" Tyckte faktiskt att den var väldigt bra, kanske lite upprepande med att dom varje dag går i skolan och sedan när dom kommer hem springer dom ikapp till deras koja i skogen. Men rät så bra iaf ;)

Nu satte jag mig här och hade tänkt att skriva recensionen i svenskan till datan och skicka den till min mejl på skolan sen. Men nu vart det middag här hemma.

Kärlek till er alla
Felicia

Bella&Edward

ÅW MAJ GÅD


Gissa vad som kommer på tv ikväll? Mitt absoluta favoritprogram Project Runway !! Klockan 22 på kanal 5, missa inte !

Du skrev en väldigt vacker text om mig Felicia, *smickrad* hihi.    .
AAANYWAY, 
det var skola idag *buhu*. Dagen spenderades med min Felicia. Och vi har haft vääldigt kul. haha.
Här är våran dialog om en kille (min version):
A - Shit kolla! Den där killen är ju aslik Oliver i Hanna Montana
F - Lägg av!
A - ??
F - Jag har faktiskt haft värsta kraschen (crush) i Oliver, och den där killen är ju så jääävla aggly (ugly).
A - Euuuuuw!
*skratt*
ja, o.s.v. Men det är min Felicia det. Men ärligt hur kan man gillar Oliver i HM?  Fast han är rolig haha.
Det var mycket roligare än det låter, men det kanske bara är vi som förstår? Men om ni var där och hörde hur hon uttalar crush och ugly, så skulle ni defenitivt skratta!
Nu ska jag antagligen läsa bloggar, titta på tv eller äta ett päron. haha. Vem vet?
Puss och kram,
Skumbanan!

PS: Nu börjar Vänner!

Aaaw! <3

Hahaha, hej och förlåt så mkt för att jag inte har bloggat på ett tag! Men jag har varit fast i den fjärde och sista boken i Twilight serien, Breaking dawn. Så grymt jävla bra så det fins inga ord att beskriva asså.
Idag vart man tvingad back to school, *HATA HATA HATA*Men man träffa ju alla vännerna så det var ju inte så tokigt (:
Men annars var det bara en vanlig, tråkig skoldag med svenska, engelska, spanska och kurs. Uthärdligt iaf.





Sötaste, såg ditt inlägg till mig <3
Att svika dig suger och får mig att känna mig som någon som fått jorden att gå under. Så grymt söt, bäst, roligast, skönast, härligast, knasigast, tokigast (vet att det antagligen inte är ett ord...? :S haha)asså orden att försöka beskriva dig med tar aldrig slut. Du är helt enkelt helt otrolig på det mest positiva sätt som finns! haha, du är min klippa, mitt morgon ljus när jag vaknar till grå himmel och ser blöt snö falla ner och landa mjukt i slask ute på gatan och man helst av allt bara vill ligga och deppa kvar i sängen. Du är bäst helt enkelt och betyder waaay too much för att förlora. Jag älskar dig <3


Eftersom att jag inte har bloggat på så länge tänkte jag göra inlägget lite roligare me lite bilder...(: here it goes


My guys



Bästa veckan i Falun <3
Saknar


asså shiit, finns det snyggare kille or what!?!


Amelia fattar antagligen vad jag menar med detta..HAHAHA

Sen får ni något/några klipp...(:







 





Okej, kan inte skriva vad dom heter för jag vet inte ordningen...:D

Kärlek till er alla
Felicia

1:a Mars

Cooolt, det är den första mars idag! Okej, inte så coolt då, men ändå haha.
Juste, Melodifestivalen igår, vad tyckte ni? Jag tyckte a tt typ alla sög apballe, men jag tyckte nog att Star pilots var bäst. Haha! Det såg lite bögigt ut när dom dansade, men ändå. Men som jag brukar säga; omanligt är manligt

Kyyyyss!

Men gud förlåt haha

Oj! Jag har inte skrivit sen i förrigår, och det har inte Felicia heller. Förlåt för det ;) Jag trodde att jag hade lite backup av Felicia men icke! Haha, iallafall har jag bara gått runt med mjukkläder idag så det är väl ingen ide att lägga ut dagens outfit. Jag såg precis Grease i mitt rum, det var as mysigt!   Haha jag hällde upp päronsoda i ett glas och lite chips i en skål och sedan låste jag in mig i rummet, la mig under mitt duntäcke och tryckte på play. Nu är jag verkligen avslappnad, haha. Jag hade tänkt läsa lite på porten nu, jag kanske hör av mig senare. Puss!

RSS 2.0